در این بخش از سایت برترین های جهان طرز تهیه آش انار را برای شما بینندگان محترم آماده کرده ایم ، امیدواریم که مورد توجه شما واقع شود.
آش انار یکی از غذاهای محلی و سنتی شیرازی ها است. برای آموزش پخت این غذای خوشمزه تا پایان با ما همراه باشید.
مواد لازم جهت تهیه آش انار:
1- گلپر = یک تا دو قاشق سوپ خوری
2- سبزی آش (تره-جعفری-گشنیز-نعناع) = 1 کیلو
3- پیاز سرخ کرده = 3 تا 4 قاشق سوپ خوری
4- انار =2 کیلو (یا رب انار 2/1 پیمانه)
5- روغن = 2 تا 3 قاشق سوپخوری
6- نمک و فلفل = به مقدار کافی
7- لپه = 2 تا 3 قاشق سوپخوری
8- برنج = 1 پیمانه (200 گرم)
9-گوشت چرخ کرده = سی صد گرم
طرز تهیه آش انار:
در ابتدا لپه و پیاز را سرخ کرده و 4 تا 5 لیوان آب را در ظرفی به آن اضافه می کنیم روی شعله ملایم قرار می دهیم کمی نمک و فلفل می ریزیم تا لپه کمی بپزد، بعد برنج را به دقت می شوییم و به لپه ها اضافه می کنیم و قرار می دهیم تا برنج کاملا پخته شود و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم، ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نماییم، بعد کوفته ها را داخل آش قرار می دهیم سبزی را نیز خوب تمیز می کنیم و می شوییم و خرد می کنیم، به مایه آش اضافه می کنیم و قرار می دهیم تا آهسته بجوشد و آشبه طور کامل جا بیفتد و باید برنج آش کاملا پخته شود و لعاب بیندازد.
حالا آب انار را می گیریم و داخل آش می ریزیم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه می کنیم و آش را در ظرف می ریزیم و کمی نعناع داغ روی آن می می ریزیم. (با 2 تا 3 قاشق سوپ خوری روغن و یک قاشق سوپ خوری نعناع خشک نرم، نعناع داغ درست می کنیم.) و آن را با نعناع داغ تزئین می کنیم.
نکته: اگر چربی خون دارید
بهتر است به جای گوشت چرخ کرده از گوشت چرخ کرده مرغ استفاده کنید. می توانید قسمت سینه مرغ را برای چرخ کردن انتخاب کنید چون چربی کمتری دارد.
1. برای هرچه خوشمزه تر شدن این آش بهتر است قبل از آنکه سبزی آش را به سایر محتویات اضافه کنید، آن را تفت دهید. به این ترتیب طعم آش خاص تر می شود.
2. اگر لپه قبل از اضافه شدن به سایر مواد تشکیل دهنده آش، تفت داده شود، شکل خود را حین پخت بهتر حفظ خواهد کرد.
تهیه در گروه آشپزی برترین های جهان
نوش جان