خواص دارویی آلبالو و گیلاس

خواص دارویی آلبالو و گیلاس,جوشانده برگ گیلاس - خواص دارویی آلبالو و گیلاس - خواص مواد غذایی - خواص مغز هسته آلبالو - صمغ درخت آلبالو و گیلاس - دم کرده آلبالو - خواص گوشت گیلاس - گیلاس ها

کسب در آمد با بیتکوین

خواص دارویی آلبالو و گیلاس

آلبالو و گیلاس , خواص داوریی آلبالو و گیلاس

 

آلبالو و گیلاس

به آلبالو آلو بو علی هم گفته اند. رنگ آلبالو سرخ است ولی گیلاس به رنگهای صورتی سرخ - زرد و سیاه ظاهر شده است. طعم آلبالو ترش و گیلاس شیرین و گاهی میخوش می باشد گیلاس و آلبالو سرشار از ویتامین های آ - ب - د - و ث هستند موادی مانند منیزیم - کلسیم و آهن زیاد دارند و کمی هم دارای سدیم و پتاسیم و روی و فسفر می باشند . ترشی خون را پائین می آورند . ادرار را زیاد می کنند و برای مبتلایان به نقرس - رماتیسم و مفاصل شراین غذای مفیدی هستند .

گیلاس سینه را نرم می کند. معده را ضد عفونی می نماید. و تخمیر معده را از بین می برد و از این رو یبوست را معالجه می کند و اسهال مخصوصا اسهال خونی را شفا می بخشد، و بسیار سهل الهضم است . برای مبتلایان به مرض چاقی یک غذای ایده آل است و مبتلایان و کسانی که می خواهند لاغر شوند می توانند گیلاس را قبل از غذا میل نمایند. زیرا خوردن گیلاس قبل از غذا شخص را سیر می کند و جلوی اشتها را می گیرد و در عین حال او را چاق نمی نماید و این ، به علت آن است که قند گیلاس با قند انگور متفاوت است و روی همین اصل ، برای مبتلایان به مرض قند بسیار نافع بوده و خوردنش ضرری ندارد، هیچوقت گیلاس را بعد از غذا و سر سیری نخورید. زیرا معده را سنگین و ایجاد تخامه می نماید.

آلبالو خودش صفرابر خوبی است ، قی و اسهال صفراوی را درمان می کند . عطش و التهاب را کم می کند و دوست معده و کبد است - میوه ی خشک شده آن کمی قابض است .

چنانچه مغز هسته آلبالو را گرفته با یک دهم وزنش ، رازیانه جوشانده ، و میل نمایید، سنگهای کلیه و مثانه را از بین میبرد.

صمغ درخت آلبالو و گیلاس سینه را نرم می کند و رنگ رخسار را باز کرده ، قلب را جلا می دهد. برای درمان سرفه بهتر است که صمغ را گرفته با آب سرد میل نمایید.

یکی دیگر از مزایای گیلاس آن است که دم کرده آن ادرار را زیاد می کند و این خاصیت او شهرت جهانی دارد.

جوشانده برگ گیلاس در شیر ملین است .

ماسک زیبایی که با گوشت گیلاس تهیه می شود، پوست را نرم و رنگ رخسار را باز می نماید و برای این کار بهتر است که از گیلاسهای درشت خراسانی استفاده کنید و گوشت آنها را روی صورت بمالید و بگذارید مدتی بماند.

گیلاس های خراسانی که در قشم و میگون کاشته شده و از آب رودخانه شمشک سیراب می شوند، فسفر بیشتری دارند و روی این اصل در مقابل آفات نباتی قدرت مبارزه بیشتری دارند و خوردن آنها مغز را تقویت می نماید. و در اینجا بد نیست بدانید که بزرگترین معدن فسفر دنیا در شمشک قرار دارد.

مطالب مرتبط با خواص دارویی آلبالو و گیلاس