بال سوخاری اسپایسی
با طرز تهیه بال سوخاری اسپایسی تا پایان مطلب در سایت برترین های جهان با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای بال سوخاری اسپایسی
1- بال مرغ : 12 عدد
2- پنیر پیتزا : نصف پیمانه
3- پودر سیر: ۲ قاشق غذاخوری
4- آرد سوخاری: نصف پیمانه
5- جعفری تازه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
6- روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
7- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه بال سوخاری اسپایسی
در ابتدا بال های مرغ را درون یک ظرف به مدت دو تا سه ساعت همراه با پودر سیر زیاد و نمک فلفل و مقدار کمی از پودر سوخاری (به مقدار کمی تنها برای مزه دار شدن) بریزیدو خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید. آرد سوخاری و جعفری خرد شده و پنیر پیتزا را در صورت تمایل با کمی فلفل و پودر سیر نیز اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و بال های مرغ و در این پودر مخلوط کنید و مواد را به بال فشار دهید تا مواد به بال مرغ بچسبد و سطح بال ها کاملا پوشیده شود، بعد از آن بال های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید . (بهتر است سرخ کن باشد) در صورت تمایل می توانید بال ها را اول در تخم مرغ هم زده شده قرار دهید بعد از این در پودر سوخاری، که مخلوط با جعفری و پنیر است قرار دهید و بعد آن در سرخ کن سرخ کنید . با سس مورد علاقه و دورچین های متنوع و زیبا سرو کنید.
نکته ها : در صورتی که می خواهید بال ها تند و اسپایسی شود از فلفل بیشتری استفاده کنید . این کار را بهتر است در سرخ کن انجان دهید. در صورتی که سرخ نداشیتید، درون یک قابلمه کوچک و یا یک شیر جوش روغن بریزید طوری که کاملا بال ها داخل روغن قرار بگیرد . بهتر از روغن سرخ کردنی استفاده کنید که ضرر نداشته باشد و در قابلمه را قرار دهید تا مانند سرخ کن عمل کند و مرغ ها به اصطلاح مغز پخت شود .
برای همراهی هر چه بهتر ما می توانید نظرات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.
نوش جان