ترگیل
ترگیل به میوه گیاهی به نام لاتین منگوستین گفته می شود که گرد و کوچک است. گاه بنفش مایل به قرمز و بخش خوراکی آن نرم و سفیدرنگ است. گیاه این میوه استوایی سیستم دفاعی را تقویت می کند و در سراسر کشورهای گرمسیر قاره آسیا از جمله تایلند، برمه، ویتنام، هند، چین، اندونزی، کامبوج و فیلیپین می روید.
خواص ترگیل
-این میوه خاصیت طبیعی آنتی بیوتیک، ضدعفونی کننده، ضدویروسی، ضدمیکروبی، ضد التهابی و ضد حساسیت دارد.
-پوست ترگیل، برای درمان اسهال، عفونت مثانه ای، کیست سوزاک و جوش های پوستی بسیار موثر است.
-سلول هایی را که توسط رادیکال های آزاد آسیب می بینند درمان می کند و مانع وخیم تر شدن بیماری ها می شود.
-حاوی ماده ای به نام Xanthones است که برای بیماری های قلبی، عروقی مفید است.
-جوشیده تهیه شده از برگ و پوست درخت این میوه، اختلال ادراری را درمان می کند.
-عصاره آن، برای درمان آسم و اگزما مفید است. تعدادی از خوانندگان عزیز خواسته بودند که بگوییم این گیاهان را از کجا تهیه کنند. تا جایی که ما می دانیم این گیاه در ایران وجود ندارد و قصد ما از بیان خواص چنین گیاهانی آشنایی با گونه های مختلف گیاهی است که در سرتاسر جهان یافت می شود.