طرز تهیه خورشت قورمه سبزی خوشمزه

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی خوشمزه, خورشت قورمه سبزی - طرز تهیه خورشت قورمه سبزی - روش تهیه خورشت قورمه سبزی - طرز پخت خورشت قورمه سبزی - خورشت قورمه سبزی خوشمزه - آموزش آشپزی

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی خوشمزه

طرز تهیه خورشت قورمه سبزی

قورمه سبزی

مواد لازم جهت تهیه قورمه سبزی برای 6 تا 8 نفر :

سبزی ( تره،جعفری،کمی شنبلبله )

گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان = یک کیلو

لوبیای قرمز= نیم کیلو

1/2لیمو عمانی درسته = 100گرم یا 3 تا 4 عدد لیمو عمانی درسته

گرد لیمو = یک قاشق سوپخوری (دلخواه )

نکته: در صورت استفاده از لیمو عمانی درسته استفاده از گرد لیمو عمانی اختیاری می باشد.

پیاز = 2 عدد ( متوسط )

روغن = 250 گرم

طرز تهیه قورمه سبزی :
 
1- لوبیا را از شب قبل شسته و خیس کنید تا زود تر پخته شود .

نکته: شما می توانید لوبیا را خریده و خیس کرده و درون فریز قرار دهید و هر زمان که به آن نیاز داشتید از آن استفاده کنید.

2- سبزی را به خوبی شسته و پس از خشک کردن در سبد با سبزی خردکن خوب ریز نمایید.

نکته: البته توجه نمایید شنبلیه زیاد باعث تلخی خورشت شما خواهد شد.

3- سبزی خرد شده را در روغن سرخ نمائید ، زیادی سرخ شدن سبزیجات باعث تیره شدن خورشت می گررد پس بهتر است زیاد سبزیجات را سرخ نکنیم و  هم چنین خواص و ویتامین های موجود در سبزیجات کاهش یابد .

4- چند تا پیاز رو ریز کرده و یا رنده می کنیم و در روغن خوب تفتش می دهیم. بعد به آن زردچوبه اضافه کرده تا حدی که رنگ آن نارنجی پررنگ گردد. بعد کمی نمک به آن اضافه می کنیم و گوشت ها را در آن خوب تفت می دهیم و اجازه می دهیم که گوشت و پیازه خوب آب بیاندازد. سپس سبزی قرمه را به آن اضافه می کنیم و حتی اگر قبلا آن را سرخ کرده و در فریز گذاشته اید باز با گوشت و پیاز کمی آن را تفت دهید .

5- بعد لوبیا قرمز را که آب آن کاملا گرفته شده اضافه کنید تا خوب با سبزی مخلوط بشه و اندازش کم و زیاد نشود در این مرحله باید روغن روی سبزی را گرفته باشد . بعد آب داغ رو اضافه کرده و ان نقدر آب اضافه می کنیم که تا پایان جا افتادن خورشک نیازی به اضافه کردن آب نباشد. اول شعله گاز را زیاد کرده تا خورشت تقریبا پخته شود و بعد از آن که آب خورشت کمتر شد شعله را کم کرده به طوری که روغن خورش روی سطح خورشت جمع گردد .

6- خورشت بچشید ، نمک و فلفل آن را کنترل کرده و سپس لیمو عمانی ها را سوراخ کرده وبه خورشت اضافه کنید در صورت تمایل دو تا سه قاشق سوپ خوری هم گرد لیمو و یا یک قاشق غذاخوری آب لیمو هم به خورشت اضافه نمایید تا طعم خورش بهتر گردد.

چند نکته :

1- با تمام ضرری که روغن زیاد برای انسان دارد و غذای چرب برای انسان مضر است اما قرمه سبزی چرب بسیار خوشمزه تر می شود.

2- زمان پخت طولانی باعث لذیذ تر شدن خورشت قورمه سبزی شما می شود ، خورشت باید در پایان پخت قشنگ روش روغن بندازه.

3- بعضی افراد بر این اعتقاد می باشند که خورشت قورمه سبزی را بعد از پخت ، قبل از آوردن سر سفره باید بگذاریم خوب سرد بشود و آن را دوباره گرم کنیم و سر سفره بیاوریم و این عمل خورشت رو خوش طعم تر می کند.

نوش جان

مطالب مرتبط با طرز تهیه خورشت قورمه سبزی خوشمزه