مواد لازم برای تهیه سالاد الویه
سیبزمینی متوسط 4 عدد 320 کیلوکالری
سینه مرغ 300 گرم 500 کیلوکالری
پیاز متوسط 1 عدد 15 کیلوکالری
تخممرغ 3 عدد 300 کیلوکالری
نخودفرنگی 1 لیوان 160 کیلوکالری
خیارشور خرد شده 1 لیوان 25 کیلوکالری
سس مایونز 5 قاشق غذاخوری 450 کیلوکالری
لیموترش 1 عدد 0 کیلوکالری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان دلخواه 0 کیلوکالری
طرز تهیه سالاد الویه
سیبزمینی و تخممرغها را در قابلمههای جداگانه آبپز کنید. بعد از خنک شدن، آنها را در کاسهای بزرگ رنده کنید.
مرغ را با پیاز، کمی زردچوبه و نمک بپزید و پس از پخت کامل، ریشریش کنید.
خیارشورها را نگینی و بسیار ریز خرد کنید و به این مخلوط بیفزایید.
نخودفرنگی را هم در قابلمهای همراه کمی نمک آبپز و پس از پخت آبکش کنید تا آب آن کاملاً گرفته شود.
در نهایت، تمام این مواد غذایی را با هم مخلوط و با سس مایونز مزهدار کنید و 20 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعمدار شوند. پس از گذشت این مدت زمان، الویه را با نان (ترجیحاً نان سبوسدار) سرو کنید.