سالاد اندونزی

سالاد اندونزی,مواد لازم جهت تهیه سالاد اندونزی سیب زمینی 500گرم گوجه فرنگی 2عدد متوسط نخود فرنگی پخته 200 گرم کالباس 300 گرم خیار شور 300 گرم سس مایونز به مقدار لازم گل کل

سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی

مواد لازم جهت تهیه سالاد اندونزی

سیب زمینی 500گرم

گوجه فرنگی 2عدد متوسط

نخود فرنگی پخته 200 گرم

کالباس 300 گرم

خیار شور 300 گرم

سس مایونز به مقدار لازم

گل کلم پخته شده 300 گرم

هویج پخته شده 200 گرم

طرز تهیه سالاد اندونزی

گوجه فرنگی، کالباس، خیارشور، گل کلم و هویج پخته را خرد کنید سیب زمینی ها را بپزید و به قطعات ریز خرد کنید..سپس تمام مواد را با هم مخلوط نمایید.در صورت تمایل کلم بروکلی پخته شده هم می توانید اضافه کنید.سالاد را در یخچال قرار دهید و پس از گذشت حداقل 5 ساعت، سالاد را مصرف نمایید.

مطالب مرتبط با سالاد اندونزی