سالاد شیرازی اصل
مواد مورد نیاز جهت تهیه سالاد شیرازی اصل:
خیار پوست گرفته ی نگینی نخودی ۲ عدد بزرگ
گوجه فرنگی پوست کنده ی نگینی نخودی ۲عدد بزرگ
پیاز پوست کنده ی نگینی نخودی ۱عدد بزرگ
سرکه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲تا ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد شیرازی اصل:
خیار و گوجه فرنگی و پیاز را در ظرفی قرار دهید ، سرکه و روغن را با مقدار کمی نمک و فلفل اضافه کنید و به هم بزنید .
به این سالاد می توانید چند دانه فلفل سبز ساطوری و اندکی نعنای خشک اضافه کنید .
نکته 1 : گاهی به جای سرکه ، یا علاوه بر آن ، چند قاشق آب لیموی تازه یا آب غوره به کار می برند .
نکته 2 : می توان به جای نمک و فلفل از ادویه لیمو فلفلی گلستان در تهیه سالاد فوق استفاده کرد .
نکته 3 : منظور از خیارنگینی نخودی همان خیار با قطعات کوچک است .
نوش جان
منبع : مرجع آشپزی طلایی