سالاد نودل چینی
مواد لازم جهت تهیه سالاد نودل چینی
1) مرغ آبپز شده (رشته ای شده) = 1 لیوان
2) جعفری( خرد شده ) = 1 لیوان
3) هویج( رنده شده) = 1 لیوان
4) پیاز (خرد شده* =2 قاشق غذاخوری
5) سس مایونز = 4/1 لیوان
6) خامه = 4/1 لیوان
7) نودل (رشته چینی) = 1 بسته
طرز تهیه سالاد نودل چینی
سس مایز و خامه را در یک ظرف ریخته و سپس خامه و سس ماینز را با یکدیگر مخلوط می کنیم
در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را با یکدیگر مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم.
در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود 3 تا 4 دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ می افزاییم .
نکته:برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی (نودل) بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود.
نوش جان