امروز در سایت برترین های جهان برای شما بینندگان گرامی طرز تهیه سوپ حریره را قرار داده ایم تا پایان با ما همراه باشید.
سوپ حریره
زمان لازم برای پخت: دو ساعت و ۴۵ دقیقه
تاریخچه: مراکشی ها هر شب هنگام افطار از این سوپ سرو می کنند.
مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ حریره
1- گوشت بره = 455گرم
2- پودر زنجبیل = ربع قاشق چایخوری
3- فلفل سیاه = یک و نیم قاشق چایخوری
4- کرفس خرد شده = سه چهارم فنجان
5- پیاز قرمز خرد شده = یک عدد
6- زردچوبه = یک قاشق چایخوری
7- گشنیز تازه = نصف فنجان
8- پیاز سفید خرد شده = یک عدد
9- گوجه فرنگی خرد شده = 800گرم
10- کره گیاهی = دو قاشق غذاخوری
11- آب = هفت فنجان
12- عدس = سه چهارم فنجان
13- پودر دارچین = یک قاشق چایخوری
14- نخود = 425گرم
15- تخم مرغ (زده شده) = 2عدد
16- ورمیشل = 110گرم
17- لیمو = یک عدد
طرز تهیه سوپ حریره
در ابتدا گوشت،کره، دارچین ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، زنجبیل ، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم بگذارید. هر پنج دقیقه یک بار آن را هم بزنید. سپس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و قرار دهید به مدت پانزده دقیقه دیگر روی حرارت بباشد.
رب گوجه ، آب و عدس را اضافه کنید و قرار دهید به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید در ظرف را گذاشته و زمان دهید به مدت دو ساعت بپزد.
۱۰ دقیقه قبل از زمان سرو غذا ، حرارت شعله ی گاز زیاد کنید و نخود پخته شده و رشته فرنگی را به به سوپ اضافه کنید. تخم مرغ ها و آبلیمو را به آن اضافه کنید و قرار دهید به مدت یک دقیقه پخته شود.
امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید ، برای همراهی ما می توانید نظرات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.
تهیه در گروه آشپزی برترین های جهان
نوش جان