سوپ عدس مجارستانی
مواد مورد نیاز برای سوپ عدس مجارستانی
1- عدس = یک و نیم پیمانه
2- روغن زیتون = 2 قاشق غذاخوری
3- پیاز بزرگ = 2 عدد، خرد شود
4- زردک: 3 عدد، رنده شود
5- ساقه کرفس = 2 عدد، خرد شود
6- سیر خرد شده = یک قاشق چایخوری
7- بادمجان رومی رنده شده = سه و نیم پیمانه
8- سرکه سیب = سه چهارم پیمانه
9- برگ بو = 2 عدد
10- آب سوپ = 7 پیمانه
11- گشنیز خرد شده = کمی
12- پودر پاپریکا = نصف قاشق چایخوری
13- پنیر رنده شده = نصف پیمانه
14- فلفل = نصف قاشق چایخوری
15- نمک = نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی
در ابتدا در یک ظرف مناسب مقداری روغن بریزید و درون آن پیاز را تا حدی که تغییر رنگ دهند سرخ کنید(طلایی رنگ شود)، سپس سیر، پاپریکا، کرفس و زردک را به آن اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه آن ها را تفت دهید. بادمجان رومی ، عدس ، آب مرغ ، برگ بو یا برگ ریحان، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
سرکه سیب را به مخلوط اضافه کنید و شعله گاز را از حالت کم به متوسط تغییر دهید تا زمانی که جوش آید، سپس روی حرارت کم مخلوط را به مدت زمان یک ساعت یا تا زمانی که عدس آن نرم شوند بپزید.
سوپ را در ظرف های مورد نظر بریزید و روی آن را همراه با بادنجان رومی خرد شده و پنیر پارمسان به زیبایی تزیین کنید.
برای همراهی ما می توانید نظرات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.
نوش جان