آموزش پخت شیرینی گرودویی خانگی

آموزش پخت شیرینی گرودویی خانگی,نان گردویی - شیرینی نان گردویی - شیرینی گردویی پفکی - شیرینی گرویی قنادی - آموزش شیرینی پزی - سایت آشپزی - برترین های جهان - طرز تهیه شیرینی نان گردویی - مواد

کسب در آمد با بیتکوین

آموزش پخت شیرینی گرودویی خانگی

شیرینی نان گردویی

شیرینی نان گردویی

مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی نان گردویی

آرد=350گرم
پودرخمیرمایه=1قاشق سوپ خوری
شیر= 2/1 لیوان
تخم مرغ=2 عدد
کره نرم 50گرم
شکر=3/1 پیمانه
نمک=نوک قاشق چای خوری
مواد داخل نان:
کره=50 گرم
بیسکویت پودر شده=100گرم
مغز گردو=200گرم
شکر=80گرم
زرده تخم مرغ=1عدد
آب پرتقال=2قاشق
دارچین و رنده پوست پرتقال و کشمش


 طرز تهیه شیرینی نان گردویی
شیر را ولرم کرده و خمیر مایه را با 1قاشق شکر به آن اضافه کرده و میگذاریم تا عمل آید.تخم مرغ ها را در ظرف ریخته و هم می زنیم سپس کره نرم شده و شیر عمل آمده وباقیمانده شکر را به آن اظافه کرده و هم می زنیم.

آرد را کم کم اظافه می کنیم و با دست خمیر را ورز می دهیم (خمیر نباید به دست بچسبد)ومی گذاریم 1ساعت در جای گرم استراحت کند.
بعد از استراحت نصف خمیر را با وردنه باز کرده و در ظرف مورد نظر پهن می کنیم سپس مواد داخل نان را با هم مخلوط کرده و روی خمیر پهن شده می ریزیم وخمیر باقی مانده را به صورت گیس باف روی مواد قرار می دهیم.
روی خمیر را مخلوط زرده و شیر میمالیم و در فر 180درجه سانتیگراد میگذاریم تا وقتیکه رویش طلایی شود.

نوش جان

منبع : مرجع آشپزی طلایی

مطالب مرتبط با آموزش پخت شیرینی گرودویی خانگی