طرز تهیه فلافل
مـواد لازم برای تهیه فلافل برای 4 نفر:
1- نخود چرخ شده =2 لیوان
2- پیاز بزرگ = 1 عدد 25
3- تخممرغ = 1 عدد
4- روغن مخصوص سرخ کردن = 7 قاشق غذاخوری
5-زردچوبه، فلفل قرمز و نمک = اختیاری
طـرز تـهـیـه فلافل:
1- در یک کاسه بزرگ یا متوسط ، نخودهای چرخ شده را بریزید و روی آن پیاز های رنده شده را، تخممرغ و ادویه ها را به آن اضافه کنید.
2- پیاز را رنده کنید و به دل خواه خود فلفل قرمز به آن اضافه کنید. اصل فلافل تند است اما در صورت تمایل شما می توانید مقدار تندی غذا را به دلخوا تغییر دهید.
3 در ماهی تابه ای با دیواه های بلند مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی ریخته و بگذارید تا داغ شود.
4- مقداری از مایه فلافل را برداشته و در قالب مخصوص ریخته و در روغن داغ بیندازید تا سرخ شود.
5- پس از سرخ شدن فلافل ها ، آنها را در سبدهای فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آن ها تخلیه شود. به این ترتیب شما می توانید فلافل های آماده شده را با برش های نان و ترشی سرو کنید.
نکته : در صورت داشتن کلسترول بالا از آنجایی که این غذا سرخ شده می باشد ما به شما پیشنهاد می کنیم در مصرف آن محدودیت به خرج دهید و آن را با سبزی های بخارپز شدهای مثل کدوسبز و لوبیاسبز بخارپز شده صرف کنید. البته شما می توانید به غیر از پیاز به این غذا چند حبه سیر تازه نیز اصضافه کنید زیرا این سبزی به تنظیم چربی خون کمک می کند.
نوش جان