ماهی سوخاری
در این مطلب طرز تهیه ماهی سوخاری آماده شده است تا پایان با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای تهیه ماهی سوخاری
1- ماهی فیله شده : 400 گرم
2- سرکه : 3 قاشق غذاخوری
3- آرد سوخاری : 2 پیمانه
4- سویا سس : 4 قاشق غذاخوری
5- آبلیمو : 4 قاشق غذاخوری
6- آرد گندم : 1 پیمانه
7- تخم مرغ : 2 عدد
8- زردچوبه : نصف قاشق مرباخوری
9- روغن : به مقدار کافی
طرز تهیه ماهی سوخاری
در ابتدا ماهی را با آب لیمو، زردچوبه، سرکه خوب و سویا سس مزه دار کنید (در این مخلوط قرار دهید) و بعد از این ماهی را درون آرد سفید گندم قرار دهید و تخم مرغ ها را در یک کاسه جداگانه بشکنید (تخم مرغ ها را خوب مخلوط کنید) و بعد فیله های ماهی آغشته به آرد را در تخم مرغ آغشته کنید و بعد در آرد سوخاری قرار دهید و کاملا روی آن را با آرد بپوشانید .
نکته : شما می توانید ماهی ها را به تخم مرغ آغشته و بعد درون آرد قرار دهید و این عمل را چندین مرتبه انجام دهید.
بعد از این ماهی را در روغن سرخ کنید و ماهی های سرخ شده را می توانید روی توری قرار دهید تا روغن آن ها کاملا خارج شود. پس از پایان کار ماهی ها را در ظرفی قرار دهید و با انواع سبزیجات به شکل دلخواه تزیین کنید و بعد در حالی که غذا هنوز گرم است با برنج سرو کنید.
امیدوارم از غذا لذت کافی را ببرید.
نوش جان