تاریخچه و خواص کمبوزه

تاریخچه و خواص کمبوزه,کمبوزه دارای طبع سرد و خنک است. - کمبزه ، کنبزه ، کالک و کمبیزه از دیگر اسامی کمبوزه است. - مبوزه از خانواده کدوییان است و کمبوزه یکی از محصولات با ارزش در اکثر

کسب در آمد با بیتکوین

تاریخچه و خواص کمبوزه

کمبوزه , خواص کمبوزه

کمبوزه

طبق تحقیق برترین های جهان کمبوزه از خانواده کدوییان است و کمبوزه یکی از محصولات با ارزش در اکثر کشورهای جهان می باشد.

تاریخچه محصول

تا به حال گونه وحشی خربزه و طالبی را پیدا نکرده اند و عقیده کلی بر این موضوع برای این اساس است که منبع اولیه خربزه و طالبی آسیا می باشد و چون شاهدی بر کاشت آن در زمان های قدیم وجو ندارد ، احتمالاً در زمان های قدیم کشت نمی شده .

در ابتدا اسم طالبی در اروپا در سال ۱۳۸۸ میلادی به وسیله وایکلیف برده شده است که از آن به عنوان میوه خوراکی نام برده شده است . به نظر متخصصان طبقه بندی گیاهی منبع اولیه طالبی و خربزه به شکل کنونی کشور ایران و قفقاز و کشورهای همسایه ایران بوده است .

نظریه دیگر درباره ی این میوه ها بر این اساس می باشد که دانشمندانبر این عقیده می باشند که گونه های مختلفی در آسیا و آفریقا به طور مجزا پدیدار گشته . نظر هوکر بر این می باشد که گونه و رقم های اهلی طالبی و خربزه از یک رقم وحشی به نام کوکومیس تریگونوس که در ایران نیز موجود است به وجود آمده است . این گونه در ایران و هندوستان و از آنجا به مالایا تا نواحی شمال استرالیا می روید . حال در چه لحظه ای از تاریخ طالبی و خربزه معمولی پدیدار گشته اند معلوم نیست .

مطالعه تحقیقات موجود نشان می دهد مراکز ثانوی طالبی و خربزه در هندوستان ، ایران ، جنوب روسیه و چین بوده است . برای نمونه ژن عامل مقاومت به بیماری سفیدک طالبی اکثراً در نمونه هایی که از هندوستان جمع آوری شده دیده شده است .

دکاندول معتقد بود که مرکز اولیه طالبی و خربزه آفریقا می باشد . زیرا که چندین شکل مختلف این گونه ها در آفریقا مشاهده شده و به عنوان گونه مجزا تشخیص داده شده اند .نادین عقیده دکاندول را تأیید کردکه این رقم های وحشی والدین اولیه رقم های اهلی کنونی هستند ، زیرا اینها درکشورهایی دیده شده اند که فاصله بین آنها بسیار زیاد است ، مانند نواحی جنوب آسیا و مناطق حاره . در حقیقت اختلاف آب و هوا و دما باعث به وجود آمدن این رقم ها گشته است .


خواص کمبوزه

 کمبوزه میوه ی کال و نارسِ میوه‌هایی نظیر خربزه ، طالبی و گرمگ است که گرد و کروی به رنگ سبز تیره مایل به نقره ای و دارای گوشتی ترد و لطیف با بوی خوش و مزه ای ملایم مانند خیار می باشد که بیشتر در فصول بهار و تابستان وجود دارد .

1- کمبوزه دارای طبع سرد و خنک است.

2- کمبزه ، کنبزه ، کالک و کمبیزه از دیگر اسامی کمبوزه است.

3-  بزک نمیر ، بهار می‌آد ؛ کمبوزه با خیار می‌آد. ضرب المثل مشهوری در مورد کمبوزه است.

مطالب مرتبط با تاریخچه و خواص کمبوزه