آشپزی آموزش آشپزی کاملترین مرجع آشپزی ایران - برترین ها

آشپزی آموزش آشپزی کاملترین مرجع آشپزی ایران - برترین ها,آشپزی برترین ها با هزاران دستور و برنامه غذایی متنوع شما را به بازدید از سایت دعوت می نماید - آموزش آشپزی , سایت آشپزی ,سفره آرایی,طرز تهیه,طرز پخت ...

سوپ ورمیشل با عدس خوشمزه

سوپ ورمیشل با عدس

سوپ ورمیشل با عدس

مواد مورد نیاز برای سوپ ورمیشل با عدس

مرغ (سینه و ران): 300 گرم

رشته ورمیشل خرد شده: یک پیمانه

سیب زمینی: 150 گرم

عدس: 80گرم

پیاز: 40 گرم

هویج: 100 گرم

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه: به اندازه مورد نیاز

نمک و فلفل: با توجه به ذائقه

طرز تهیه سوپ ورمیشل با عدس خیلی خوشمز 

در ابتدا یک پیاز را خوب خرد کنید حالا مقداری هویج هم طبق سلیقه اتون به اون اضافه کنید که هویج را هم خرد و با کمی عدس اضافه کردم. در اصل برای این سوپ ما جو استفاده نمی کنیم وای برای لعاب دار شدن و خوشمزه تر شدن آن ما جوی پرک به اندازه خیلی کم به ان اضافه می کنیم خیلی کم مثلا به اندازه 30 گرم کافی است و پس از چند تکه از سینه هایی که گذاشته بودیم بپزد همراه با آب مرغ به آن اضافه می کنیم و قرار می دهیم تا چند ساعت با شعله کم ، خوب پخته شود.

بعد گذشت 20 دقیقه تقریبا وسط پخت سوپ ورمیشل مواد رب ، جعفری ، زردچوبه ، پیازچه  و رشته ورمیشل را به سوپ خود اضاقه کنید و بزارید بپزد و در پایان پخت مقداری زرشک برای بهتر شدن طعم سوپ خود اضافه کنید و چند دقیقه بعد شعله را خاموش کنید. 

سوپ ورمیشل ما آماده سرو است نوش جان

نکاتی برای پخت بهتر سوپ ورمیشل 

در صورتی که مو یخواهید صوپ ورمیشل خوش رنگی داشته باشید قبل از اضافه کردن رب، به محتویات در حال پخت کمی آن را تفت دهید.

در صورتی که ذرت و قارچ هم دوست دارید می توانید برای بهبود طعم و مزه آن در اواسط پخت به آن اضافه کنید.

شما می توانید مرغ را به صورت درسته به سوپ خود اضافه کنید یا این که بعد از پخت ان ریش ریش کنید و به سوپ ورمیشل خود اضافه کنید.

آب سوپ را در همان ابتدا زیاد بریزید تا مجبور نشوید تا در زمان پخت چندین مرتبه به آن آب اضافه کنید.

حتما زرشک را در پایان پخت اضافه اضافه کنید و سعی کنید از زرشک تازه استفاده کنید، چون در صورتی که بماند سوپ رنگ زیبای خود را از دست می دهد و به رنگ قهوه ای در می آید.

شما می توانید برای این که طعم این غذا لذیذتر شود آن را با آبلیمو میل کنید. 

نوش جان

طرز تهیه آش شلغم خوشمزه

آش شلغم

امروز در سایت برترین های جهان طرز تهیه آش شلغم را برای شما آماده کرده ایم تا پایان با ما همراه باشید.

آش شلغم

مواد مورد نیاز برای آش شلغم

1- گوشت گردن گوسفند = 200گرم

2- اسفناج و گشنیز = 300 گرم

3- شلغم =  2 عدد خرد شده

4- سیر =  2 حبه خردشده

5- پیاز = 3 عدد خرد شده

6- ماش = 1 لیوان

7- هویج = 2عدد خرد شده

8- آویشن = خشک مقداری

9- زعفران = دم کرده مقداری

طرز تهیه آش شلغم

در ابتدا گوشت گوسفند را همراه با پیاز و نمک و زردچوبه بپزید و بعد ریش ریش کنید . ماش را از قبل خیس کنید و قرار دهید بپزید . سپس همراه با کمی هویج و گوشت گردن گوسفند ریش ریش شده و همراه با تکه های شلغم خرد شده و اسفناج و گشنیز اضافه کنید و البته همراه با پیاز فراوان و کمی سیر و آویشن فراوان و زعفران مخلوط کنید و قرار دهید تا خوب بپزید . سپس با لیموترش تازه سرو کنید .

تهیه در گروه آشپزی برترین های جهان

امیدواریم از دستور غذایی لذت برده باشید برای همراهی ما می توانید نظرات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

نوش جان

صفحات آشپزی آموزش آشپزی کاملترین مرجع آشپزی ایران - برترین ها


تعداد صفحات : 4