برترین خواص مواد غذایی - 2

برترین خواص مواد غذایی - 2,خواص هندوانه خواص عرق کاسنی,خواص گوجه فرنگی,خواص آلووورا,خواص چای سبز,آلوورا,خواص زنجبیل,آلوئه ورا خواص زیتون,خواص سیب,خواص قهوه,آب کرفس مواد غذایی,مریم ...

خواص درمانی و دارویی زعفران

خواص دارویی و درمانی زعفران

زعفران

خواص دارویی و درمانی زعفران

طبق تحقیق برترین های جهان زعفران از نظر طب قدیم و پیشین ایران گرم و خشک بوده است. از مهم ترین خواص دارویی و درمانی زعفران می توان از جمله درمان افسردگی نام برد.
از جمله دیگر خواص دارویی زعفران می توان به خوردن چای زعفران باعث هضم غذا بهتر می‌ شود‌ نام برد؛

هم چنین می توان از مهم ترین خواص زعفران به خواص زیر اشاره کرد:

1- اثر تسکن دهنده  درد دارد.

2- زعفران قاعده آور خوبی است‌.

3- باعث ایجاد تحریک اعصاب می شود.

4- زعفران خون ساز است و گردش خون را آسان و روان می سازد .

5- مصرف زعفران خونریزی های بعد از زایمان را از بین می برد‌و باعث کاهش خونریزی می شود.

6- قوای جنسی انسان را تقویت می کند‌ و باعث افزایش قوای جنسی می شود.

7- از جمله دیگر خواص دارویی زعفران می توان به این اشاره کرد که کبد را تصفیه و قوی می‌سازد‌.

8- سرفه را رفع و یا کاهش می دهد و اثری مفید روی درمان برونشیت دارد.

9- کلیه و مثانه را پاک می‌کند؛

10- زعفران آرام بخش و خواب آور خوبی می باشد.

11- زعفران ضد‌ تشنج می باشد.

12-گاز معده را برطرف یا کاهش می دهد.

13- زعفران ادرار‌آور خوبی است.

14-از جمله دیگر خواص دارویی و درمانی زعفران روشن‌ كردن پوست صورت و چهره می باشد.

15-زعفران باعث افزایش قدرت تقویت حافظه و یادگیری.

16-از جمله دیگر خواص جالب گیاه زعفران می توان به  کاهش فشارخون استاشاره کرد.

17-از دیگر ویژگی های زعفران کاهش چربی خون است.

18-هجدهمین خواص زعفران درمان اسم است

19-از جمله دیگر خواص دارویی زعفران رفع نفخ شکم است.

20-زعفران در درمان حالات تشنجی و درد دندان موثر بسیار موثر بوده و به صورت دم كرده 5 تا 2 گرم در لیتر مورد استفاده قرار می‌گیرد.
به دلیل داشتن آنتی اکسیدان به عنوان توان بخش قلب و پیشگیری کننده از بیماری های مانند بیماری قلبی و سرطان نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

21-زعفران مانع گسترش سرطان سینه می شود.

22- زعفران نه تنها عوارض رنگ دهنده های مصنوعی هم چون حساسیت زایی را ندارد، بلکه حاوی ویتامین های B6، B2، B1، ویتامین C و دیگر مواد مغذی مورد‌نیاز برای بدن نیز می باشد و اگر می خواهید همیشه شاد و شادکام باشید: زعفران بخورید‌.

23-فرمول قدیمی زعفران برای تنظیم عادت ماهانه خانم ها و بازکردن قاعدگی سال ها است که مورد استفاده یعموم قرار می گیرد  و اثر بسیار مفیدی نیز دارد.

تارتارات آهن و پتاسیم 5/0 گرم

گرد زعفران 5/0 گرم

ودر دارچین 2 گرم

نکته : از این مخلوط چهار بار در روز استفاده کنید‌.

 گرد زعفران‌: زعفران را در فر با حرارت 25 درجه سانتیگراد خشک کرده و سپس آسیاب کنید و از الک خیلی ریز رد کنید تا گرد نرمی بدست آید‌.

مضرات:
چون زعفران بر روی سیستم تولید مثل اثر دارد بنابراین زنان حامله باید از خوردن آن دری کنند؛ چرا که ممکن است باعث سقط جنین ‌شود‌. خوردن زیاد زعفران برای کلیه ها به شددت مضر است‌. اشتها را کم می کند و ایجاد سردرد می‌کند و باعث اختلال حواس می گردد. زعفران را باید در شیشه های دربسته و دور از نور نگهداری کرد زیرا عطر و رنگ خود را در اثر تابش نور از دست می دهد.

ایسنا در این خصوص می‌نویسد: زعفران در صورتی شادی آور، آرامش بخش و دارای خاصیت درمانی است که در حد متعادل استفاده شود. «مینا کریمی»، کارشناس تغذیه با بیان این مطلب می‌گوید: مصرف سه گرم زعفران را در ماه برای هر فرد متناسب می باشد و استفاده بیش از پنج گرم زعفران در یک وعده غذایی‌، عوارضی هم چون سرگیجه، کاهش تعداد ضربان قلب و احساس تهوع در پی خواهد داشت: هم چنین، این میزان زعفران در دوران بارداری احتمال سقط جنین را افزایش می دهد .

خواص رامبوتان چیست ؟

رامبوتان , خواص رامبوتان

رامبوتان

طبق تحقیق برترین های جهان رامبوتان از میوه های جنوب شرقی آسیا و بومی مالزی و اندونزی و تایلند است. در زبان مالیایی به معنی میوه مودار است که بر گرفته از شکل ظاهری آن است.
 
رامبوتان میوه ای گرمسیری است که با نام علمی سرخالوی مژکی شناخته شده است.
 
این میوه بومی مناطق استوایی بوده و کشورهای آسیای جنوب شرقی مانند مالزی و ویتنام، مهمترین تولید و صادرکنندگان آن به سراسر جهان به شمار می روند.
 
رامبوتان میوه شیرین و آبدار است و مزه آن شبیه به انگور ست و دارای هسته ای بزرگ می باشد.میوه آن شباهت زیادی به میوه لیچی و لونگان دارد.
 
رامبوتان به صورت خام و کنسرو شده و یا آب میوه در فروشگاه ها به فروش می رسد.
 
اندازه هر میوه بالغ نصف کف دست است.
 
همچنین میوه ها قبل از رسیدن به رنگ سبز روشن می باشند.
 
رامبوتان به شکل خوشه ای روی درخت خود می روید و در دو رنگ زرد و قرمز موجود است.
 
رامبوتان زرد طعمی ترش و شیرین و رامبوتان قرمز مزه شیرین دارد.
 
برای مصرف هر دو گونه، با برش دادن پوسته رنگی، آن را جدا کرده و گوشته سفید ( گاهی متمایل به صورتی ) و آبدار میوه را میل می کنند.
 
داخل میوه هسته ای به رنگ قهوه ای روشن و به قطر 2 سانتی متر وجود دارد.

 
درخت رامبوتان بومی مناطق استوایی بوده، ریشه عمیقی ندارد، بعد از 2 الی 3 سال از زمان کاشت میوه می دهد و تا 8 الی 10 سال قدرت باردهی دارد.
 
میوه رامبوتان را اغلب به صورت خام مصرف می کنند و به خاطر رنگ سفید آن کمتر در سالاد های میوه مورد مصرف قرار می گیرد.
 
این میوه سرشار از ویتامین C و کلسیم بوده و همچنین دارای آهن و فیبر است، به همین جهت خوردن آن برای افراد دارای کم خونی ناشی از فقر آهن هم توصیه می شود.
 
هر عدد رامبوتان حدود 59 الی 60 کالری دارد.
 
خواص رامبوتان:
 
1- این میوه دارای مقدار زیادی کلسیم ، منیزیم و پتاسیم  است.
 
2- یک داروی ضد کرم است.
 
3- برای رفع اسهال و اسهال خونی مناسب می باشد.
 
4- جوشانده پوست تند و تیز آن برای درمان برفک به کار می رود.

صفحات برترین خواص مواد غذایی - 2


تعداد صفحات : 54