برترین خواص مواد غذایی - 53

برترین خواص مواد غذایی - 53,خواص هندوانه خواص عرق کاسنی,خواص گوجه فرنگی,خواص آلووورا,خواص چای سبز,آلوورا,خواص زنجبیل,آلوئه ورا خواص زیتون,خواص سیب,خواص قهوه,آب کرفس مواد غذایی,مریم ...

فواید میوه ی پربار انبه

انبه

خاصیت ها و فواید میوه ی انبه
فواید انبه:
 
1) انبه بسيار مقوي بوده و تقويت كننده بدن است .

2) انبه تقويت كننده قواي جنسي است .

3) رنگ صورت را درخشان مي كند .

4) دهان را خوشبو مي كند .

5) ادرار آور است .

6) يبوست را برطرف مي كند .

7) انبه داراي مقدر زيادي اسيد گاليك است . بنبراين سيستم هضم را ضد عفوني و تميز مي كند .

8) انبه تميز كننده خون مي باشد .

9) خوردن انبه بوي بد بدن را از بين مي برد .

10) انبه حرارت بدن را كاهش مي دهد و تب را پائين مي آرود .

11) برای رفع اسهال مفيد است .

12) خوردن انبه ، سردرد ، تنگي نفس و سرفه را از بين مي برد .

13) براي درمان بواسير مفيد است .

14) عطش را برطرف مي كند.

15) انبه چون گرم است براي گرم مزاجان مناسب نيست و اين اشخاص بايد آنرا با سكنجبين بخورند .
 
خواص مغز هسته انبه:
 
انبه داراي هسته بزرگي است كه در وسط آن مغز آن قرار درد كه بجاي مغز بادام مي توان از آن در شيريني جات استفاده كرد .
 
مغز هسته انبه از نظر طب قديم ايران سرد و خشك است .
 
1- خوردن مغز هسته اسهال را برطرف مي كند .

2- براي معالجه سرماخوردگي مصرف مي شود .

3- سرفه هاي سخت را درمان مي كند .

4- درمان كننده بواسير خوني است .

5- خانم هائيكه دچار خونريزي از رحم مي باشند و يا بين دو عادت ماهيانه خونريزي دارند براي رفع آن بايد از مغز انبه استفاده كنند .

6- مغز هسته انبه كرم كش و ضد اسهال است .

7- برای تسكين آسم و تنگي نفس مفيد است .

8- ضد استفراغ است .
 
ديگر خواص درخت انبه:
 
1. گل انبه سرد و خشك است و اسهال را رفع مي كند .

2. اگر شكوفه درخت انبه را خشك كرده و هر روز حدود 3 گرم آنرا با 10 گرم شكر بخورند سرعت انزال را معالجه مي كند .

3. صمغ درخت انبه را با روغن و آبليمو مخلوط كنيد براي ناراحتي هاي پوست مفيد است .

4. براي برطرف كردن ريزش مو ، آب برگهاي درخت انبه را روي سر بماليد .

5. براي تقويت دندان و لثه دم كرده برگ درخت انبه را مضمضه كنيد .

خاصیت ها و فواید میوه ی انبه

خواص و فواید آناناس

آناناس

خواص میوه ی آناناس

تاثير آناناس در مورد افزايش كارايي سيستم ايمني بدن از ديرباز شناخته شده بود و پزشكان همواره توصيه مي‌كنند كه بيماران پس از عمل‌هاي جراحي يا دچار شدن به بيماري‌هاي عفوني آناناس مصرف كنند.
 
خواص‌خوراکي‌ها- در حالي كه روز به روز تعداد ميوه‌هايي كه خاصيت ضد سرطاني دارند، افزايش مي‌يابد، دانشمندان آناناس را نيز جزء ميوه‌هاي ضد سرطان طبقه‌بندي كرده‌اند.

دانشمندان مي‌گويند در آناناس نوعي ماده وجود دارد كه عملكرد پروتئيني را كه در 30 درصد سرطان‌ها دخيل است، متوقف كرده و قادر است سيستم ايمنى بدن را براى هدف قرار دادن و نابود ساختن سلول هاى سرطانى تحريك كند.
 
اين خاصيت آناناس به ويژه در مورد سرطان سينه، ريه، روده بزرگ، تخمدان و سرطان پوست به اثبات رسيده است. گفتني است آناناس حاوي کربوهيدرات ، پروتئين ، چربي و آب است .
 
همچنين کلسيم، فسفر، آهن، منيزيم، پتاسيم، سديم و منگنز از ديگر املاح و مواد معدني تشكيل دهنده آناناس به شمار مي‌آيند. آناناس منبع غني از ويتامين C بوده و حاوي ويتامين A و B1 و B2 است.

صفحات برترین خواص مواد غذایی - 53


تعداد صفحات : 54