انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 2

انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 2,انواع پیش غذا - پیش غذا فانتزی - پیش غذا خوشمزه - پیش غذا های مجلسی - پیش غذا برای مهمانی - پیش غذا جدید , ساده , ایرانی , برای تولد و ...

طرز تهیه پیاز سوخاری با خمیر تمپورا

طرز تهیه پیاز سوخاری با خمیر تمپورا

پیاز سوخاری با خمیر تمپورا

امروز در سایت برترین های جهان برای شما طرز تهیه پیاز سوخاری با خمیر تمپورا را تدارک دیده ایم تا پایان آموزش با ما همراه باشید.

مواد مورد نیاز برای پیاز سوخاری با خمیر تمپورا

1- آرد = 90 گرم

2- پیاز = 240 گرم

3- روغن زیتون = 1 قاشق چای‌خوری

4- شیر = 100 گرم

5- بیکینگ پودر = یک سوم قاشق مرباخوری

6- روغن سرخ کردنی = به مقدار لازم

7- نمک = به مقدار لازم

 

طرز تهیه پیاز سوخاری با خمیر تمپورا

در ابتدا آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کنید و سپس خوب الک کنید که با این کار بهتر می توانید مایع خمیر را تهیه کنید.

بعد از تهیه خمیر ، شیر را به آرد اضافه کنید و آن را به کمک همزن دستی یا برقی خوب به هم بزنید. در عین حال روغن زیتون را اضافه کنید. مایع را باید به خوبی مخلوط کنید تا کاملاً به صورت یک دست شود. روی آن را با سلفون بپوشانید و آن را در دمای آشپزخانه به مدت 30 دقیقه قرار دهید. در این مدت پیازها را پوست کنده و بشویید و به صورت حلقه ای با قطر تقریبا نیم سانتیمتر خرد کنید حلقه های پیاز را از هم باز کنید. (مراقب باشید که خرد نشود.)

پیاز ها  را در ظرفی که در آن آب همراه با یخ و کمی سرکه است بریزید تا گاز پیاز گرفته شود. پنج دقیقه می‌تواند برای یک پیاز متوسط کافی باشد. قابلمه ای را پر از روغن سرخ کردنی کنید و آن را بر روی شعله اجاق گاز قرار دهید (دمای مناسب 180). مایع خمیر را مجددا خوب هم بزنید و سپس پیازها را دانه دانه کاملا در مایع قرار دهید و سریع آن ها را در روغن داغ سرخ کنید.

وقتی رنگ آن ها طلایی رنگ شدند، آماده هستند، البته بعد از سرخ کردن آن ها را روی دستمال حوله ای مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. روی آن را به میزان دلخواه خود نمک بریزید و با سس های از جمله کچاپ، باربیکیو، خردل و... می توانید بریزید و همچنین می توانید کنار آن را با سبزیجات تازه تزئین کنید.

نوش جان

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری

 سیب زمینی سوخاری

سیب زمینی سوخاری پفکی

مواد مورد نیاز برای سیب زمینی سوخاری

1- سیب زمینی = دو عدد متوسط

2- آرد سوخاری = به اندازه لازم

3- تخم مرغ = یک عدد بزرگ

4- آویشن ، نمک، فلفل = به اندازه لازم

5- زعفران دم کرده = یک قاشق غذا خوری


طرز تهیه سوپ سیب زمینی سوخاری

در ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت خلال خرد کنبد و در مقداری آب بپزید زمانی که آب آنکشیده شد قرار دهید تا سرد شود. و یا این که شما می توانید با پوست سیب زمینی ها را پخته و بعد از سرد شدن پوست آن ها را بکنید و به صورت خلال خرد کنید. بعد از آن آرد سوخاری ، نمک ، آویشن و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید و جدا قرار دهید . تخم مرغ را هم شکسته و همراه با زعفران خوب مخلوط کنید.

خلال سیب زمینی را ابتدا در تخم مرغ بعد در آرد سوخاری بغلتانید و دوباره در تخم مرغ و آرد سوخاری بغلتانید ( این کار رادو مرتبه تکرار کنید) و در نهایت در روغن سرخ کنید. ( بهتر است در سرخ کن، سیب زمینی ها را سرخ کنید.)

برای همراهی ما می توانید نظرات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

نوش جان

صفحات انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 2


تعداد صفحات : 10