انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 3

انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 3,انواع پیش غذا - پیش غذا فانتزی - پیش غذا خوشمزه - پیش غذا های مجلسی - پیش غذا برای مهمانی - پیش غذا جدید , ساده , ایرانی , برای تولد و ...

سالاد ماکارونی قارچ

 سالاد ماکارونی قارچ

سالاد ماکارونی قارچ

مواد لازم جهت تهیه سالاد ماکارونی قارچ

1- ماکارونی = ۴۰۰ گرم

2- پیاز = ۱ عدد متوسط

3- آب لیمو = ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

4- سیب زمینی = ۱ عدد بزرگ

5- نمک و فلفل و زردچوبه = به مقدار لازم

6- رب گوجه فرنگی =  ۵/۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

7- قارچ = ۳۰۰ گرم

طرز تهیه سالاد ماکارونی قارچ

در ابتدا پیاز را خلال کرده و با مقدار کمی روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.

سپس قارچ ها را خوب شسته و به طور عمودی برش دهید و آن ها را به پیاز داغ اضافه کنید و در روغن سرخ کنید.

رب را همراه با نمک و فلفل و آب لیمو به آن اضافه کنید. ماکارونی را همان گونه که در تهیه ماکارونی با گوشت گفته شده است آماده کنید، با این تفاوت به جای مایه گوشتی مایه قارچ را لا به لای ماکارونی بریزید و مانند ماکارونی با گوشت آن را دم کنید.

نوش جان

تهیه در گروه آشپزی برترین های جهان

طرز تهیه نان پنیری شیرین و خوشمزه

نان پنیری شیرین

نان پنیری
مواد لازم برای تهیه نان پنیری

آب=1لیوان
تخم مرغ=3عدد
آرد=3 لیوان
شیرخشک=2 قاشق غذاخوری
شکر=1 قاشق غذاخوری
پکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
خمیر فوری=1 قاشق غذاخوری
روغن=نصف لیوان
نمک=کمی
پنیرخامه ای =به مقدار لازم


طرز تهیه نان پنیری
ابتدا تمام مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم(آرد را در آخر اضاف می کنیم).
مواد مخلوط شده باید خمیر مانند باشد طوری که به دست نچسبد(اگر مواد بدست بچسبد باید کمی آرد به آن اضافه کنیم و در صورتی که مواد سفت بود هم کمی آب به آن اضافه می کنیم)
سپس خمیر بدست آمده را در جای گرمی به مدت 3-2 ساعت می گذاریم تا خمیر ور بیاید.

سپس از خمیر به اندازه گردویی برمیداریمو لای آن را کمی پنیر می گذاریم و خمیر را به صورت دایره گرد می کنیم طوری که روی پنیر پوشانده شود.
دایره های شیرینی را در ظرف فر که قبلا چرب کرده ایم با فاصله از هم می چینیم سپس ظرف را به مدت 20-15 دقیقه در فر می گذاریم تا شیرینی ها طلایی رنگ شوند.
سپس شیرینی ها را از فر خارج می کنیم و می گزاریم کمی سرد شود. بعد از اینکه سرد شد آنها را در شیره که از قبل آماده کرده ایم یا عسل می زنیم و در ظرف می چینیم.

نوش جان

منبع : مرجع آشپزی طلایی

صفحات انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 3


تعداد صفحات : 10