close
دانلود فیلم
انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 4

انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 4

انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 4,انواع پیش غذا - پیش غذا فانتزی - پیش غذا خوشمزه - پیش غذا های مجلسی - پیش غذا برای مهمانی - پیش غذا جدید , ساده , ایرانی , برای تولد و ...

طرز تهیه نان پنیری شیرین و خوشمزه

نان پنیری شیرین

نان پنیری
مواد لازم برای تهیه نان پنیری

آب=1لیوان
تخم مرغ=3عدد
آرد=3 لیوان
شیرخشک=2 قاشق غذاخوری
شکر=1 قاشق غذاخوری
پکینگ پودر=1 قاشق غذاخوری
خمیر فوری=1 قاشق غذاخوری
روغن=نصف لیوان
نمک=کمی
پنیرخامه ای =به مقدار لازم


طرز تهیه نان پنیری
ابتدا تمام مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم(آرد را در آخر اضاف می کنیم).
مواد مخلوط شده باید خمیر مانند باشد طوری که به دست نچسبد(اگر مواد بدست بچسبد باید کمی آرد به آن اضافه کنیم و در صورتی که مواد سفت بود هم کمی آب به آن اضافه می کنیم)
سپس خمیر بدست آمده را در جای گرمی به مدت 3-2 ساعت می گذاریم تا خمیر ور بیاید.

سپس از خمیر به اندازه گردویی برمیداریمو لای آن را کمی پنیر می گذاریم و خمیر را به صورت دایره گرد می کنیم طوری که روی پنیر پوشانده شود.
دایره های شیرینی را در ظرف فر که قبلا چرب کرده ایم با فاصله از هم می چینیم سپس ظرف را به مدت 20-15 دقیقه در فر می گذاریم تا شیرینی ها طلایی رنگ شوند.
سپس شیرینی ها را از فر خارج می کنیم و می گزاریم کمی سرد شود. بعد از اینکه سرد شد آنها را در شیره که از قبل آماده کرده ایم یا عسل می زنیم و در ظرف می چینیم.

نوش جان

منبع : مرجع آشپزی طلایی

آموزش طرز تهیه شیرینی نان ذرت

شیرینی نان ذرت, شیرینی پزی

شیرینی نان ذرت

مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی نان ذرت

برای 6 نفر:
آرد ذرت=200 گرم
آرد گندم=140 گرم
کره=150 گرم
تخم مرغ=2 عدد
شیر=2 لیوان
شکر=100 گرم(4 قاشق سوپخوری)
پکینگ پادر=2 قاشق مرباخوری
نمک=بمقدار کم

طرز تهیه شیرینی نان ذرت

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.آرد ذرت و آرد گندم را با پکینگ پادر و کمی نمک مخلوط می کنیم.تخم مرغها را با شکر خوب بهم می زنیم و با شیر مخلوط می کنیم و داخل آرد می ریزیم.

کره را آب کرده،داخل مایه می ریزیم و با همزن کاملا مخلوط می کنیم تا خمیر صاف و یکنواخت شود. قالب گود مستطیل شکلی را کمی چرب می کنیم،خمیر را در قالب ریخته،روی آن را می پوشانیم و می گذاریم 1 ساعت بماند.بعد قالب را روی پنجره وسط فر قرار می دهیم.نان پس از 30 تا 40 دقیقه بالا می آید و ترک خورده می پزد.وقتی کاملا سرد شد آنرا از قالب بیرون می آوریم.

نوش جان

منبع : مرجع آشپزی طلایی

صفحات انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 4


تعداد صفحات : 10