انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 9

انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 9,انواع پیش غذا - پیش غذا فانتزی - پیش غذا خوشمزه - پیش غذا های مجلسی - پیش غذا برای مهمانی - پیش غذا جدید , ساده , ایرانی , برای تولد و ...

طرز تهیه نان سیر و جعفری

نان سیری

نان سیر

مواد لازم برای نان سیر

نان تست :به مقدار لازم

کره:250گرم

پنير موزارلا رنده شده:به میزان لازم

مايونز:به میزان لازم

سير رنده شده ريز:نصف یک سیر کامل

روغن زیتون:یک چهارم فنجان

جعفری خرد شده:به میزان لازم

زیره آسیاب شده :کمی

نمک و فلفل:به میزان لازم


طرز تهیه نان سیر و جعفری
ابتدا سیرها را در روغن زیتون کمی تفت دهید(اما مواظب باشید سیرها قهوه ای نشود)بعد از آنکه خنک شد با سایر مواد(بغیر از نان) در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کنید و سپس با قاشق روی هر کدام از نانها بکشید.
نانها را در سيني فر چيده سپس سيني را به مدت 7 دقيقه در فر بگذاريد تا نانها با حرارت 165 درجه سانتيگراد با حرارت بالا بپزد.
نکته:به جای نان تست از نان باگت هم می توانید استفاده کنید,آنها را به صورت حلقه ای برش بزنید و مواد را روی آن قرار دهید.
از اين نان مي توانيد به عنوان پيش غذا استفاده کنید.
استفاده از سبزیجات معطر در این پیش غذا بستگی به سلیقه هر فرد دارد برخی آنرا بدون سبزیجات و فقط با مایونز و پودر سیر و پنیر تهیه می کنند و برخی علاوه بر مواد بالا پونه,نعنا و فلفل دلمه ای خرد شده نیز اضافه می کنند.میزان مواد نیز بستگی به ذائقه افراد دارد اگر دوست دارید کمی تند تر شود فلفل آنرا بیشتر کنید.

نوش جان

منبع : مرجع آشپزی طلایی

طرز تهیه پیاز سوخاری

سایت آشپزی , پیاز سوخاری , طرز پخت پیاز سوخاری , مواد لازم پیاز سوخاری, نحوه ی پخت پیاز سوخاری, طرز تهیه پیاز سوخاری

مواد لازم

پیاز : 4 عدد
سفیده تخم مرغ : 2 عدد
آرد سفید : یک پیمانه
پودر سوخاری : یک پیمانه
ادویه مخلوط : یک قاشق سوپخوری
آویشن و پودر سیر : یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

سفیده های تخم مرغ رو یا دستگاه بزنین تا کاملاً کف کنه و سفید بشه.ادویه رو با پودر نان سوخاری مخلوط کنید.
پودر سیر و آویشن رو با آرد مخلوط کنید.پیاز ها رو درسته پوست کنده و از درازا یک سانتی برش بزنین ولی ته یپاز رو که به ریشه وصله از بیخ نبرین و تا انتها برش ندین که از هم جدا نشن.بعد لایه ها رو با دست از هم جدا کنین و یک ساعت داخل آبسرد خیس کنید.

وقتی پیازها خشک شدن، پیاز رو توی آرد بزنید و بعد توی سفیده کف کرده فرو برده و بعد به پودر نان سوخاری آغشته کنین و بعد با اسپری روغن بهشون بپاشین و داخل سینی فر بذارین.فر رو از قبل داغ کنین و روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنین و مدت بیست دقیقه توی فر بذارین تا سوخاری بشه.با سس ماست و موسیر یا هر سس دیگه ای که مایلین سرو کنین.

نکات :
اگه به روغن اسپری بسته بندی دسترسی ندارین از روغن مایع توی ظرف اسپری بریزین و روشون بپاشین. برای داشتن یک بوته پیاز بزرگ، پیازها رو دو نصف کنین و بعداً نصفه ها رو کنار هم بچینین تا یک پیاز بزرگ به نظر بیاد.

صفحات انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 9


تعداد صفحات : 10