انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 9

انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 9,انواع پیش غذا - پیش غذا فانتزی - پیش غذا خوشمزه - پیش غذا های مجلسی - پیش غذا برای مهمانی - پیش غذا جدید , ساده , ایرانی , برای تولد و ...

طرز تهیه پیاز سوخاری

سایت آشپزی , پیاز سوخاری , طرز پخت پیاز سوخاری , مواد لازم پیاز سوخاری, نحوه ی پخت پیاز سوخاری, طرز تهیه پیاز سوخاری

مواد لازم

پیاز : 4 عدد
سفیده تخم مرغ : 2 عدد
آرد سفید : یک پیمانه
پودر سوخاری : یک پیمانه
ادویه مخلوط : یک قاشق سوپخوری
آویشن و پودر سیر : یک قاشق چای خوری

طرز تهیه

سفیده های تخم مرغ رو یا دستگاه بزنین تا کاملاً کف کنه و سفید بشه.ادویه رو با پودر نان سوخاری مخلوط کنید.
پودر سیر و آویشن رو با آرد مخلوط کنید.پیاز ها رو درسته پوست کنده و از درازا یک سانتی برش بزنین ولی ته یپاز رو که به ریشه وصله از بیخ نبرین و تا انتها برش ندین که از هم جدا نشن.بعد لایه ها رو با دست از هم جدا کنین و یک ساعت داخل آبسرد خیس کنید.

وقتی پیازها خشک شدن، پیاز رو توی آرد بزنید و بعد توی سفیده کف کرده فرو برده و بعد به پودر نان سوخاری آغشته کنین و بعد با اسپری روغن بهشون بپاشین و داخل سینی فر بذارین.فر رو از قبل داغ کنین و روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنین و مدت بیست دقیقه توی فر بذارین تا سوخاری بشه.با سس ماست و موسیر یا هر سس دیگه ای که مایلین سرو کنین.

نکات :
اگه به روغن اسپری بسته بندی دسترسی ندارین از روغن مایع توی ظرف اسپری بریزین و روشون بپاشین. برای داشتن یک بوته پیاز بزرگ، پیازها رو دو نصف کنین و بعداً نصفه ها رو کنار هم بچینین تا یک پیاز بزرگ به نظر بیاد.

طرز تهیه قارچ پفکی خوشمزه

سایت آشپزی , قارچ پفکی ,طرز پخت قارچ پفکی , مواد لازم قارچ پفکی , نحوه ی پخت قارچ پفکی , طرز تهیه قارچ پفکی

مواد لازم

تخم مرغ - 2 عدد
شیر - 1/4 لیوان
آرد سفید - 2 قاشق غذا خوری
آرد سوخاری - نصف قاشق غذاخوری
زنجبیل - 1/4 قاشق چایخوری
آویش - نصف قاشق چایخوری
قارچ ریز - یک بسته
نمک و فلفل - به اندازه لازم
روغن - به مقدار لازم

طرز تهیه
تخم مرغ خوب زده و شیر را به آن اضافه می کنیم آرد ، آرد سوخاری ، زنجبیل ، آویشن ، نمک و فلفل را اضافه کرده با هم مخلوط کرده تا خمیر به غلظت ماست بدست آید. قارچ ها را یکی یکی با خمیر آغشته کرده و در روغن سرخ می کنیم ( قارچ باید در روغن غوطه ور شود ) . قارچ پفکی آماده سرو می باشد. نوش جان.

صفحات انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 9


تعداد صفحات : 10