انواع سالاد فانتزی و خوشمزه - 4

انواع سالاد فانتزی و خوشمزه - 4,سلاد - طرز تهیه انواع سالاد - سایت آشپزی - آموزش آشپزی - انواع سالاد ها- آموزش تهیه انواع سالاد ها - آشپزی آسان - سالاد های جذاب همراه تصاویر و عکس - سالاد بهاری - سالاد زمستانی - سالاد پاییزی - زمستا

طرز تهیه سالاد پانزانلا خوشمزه

طرز تهیه سالاد پانزانلا

سالاد پانزانلا

مواد مورد نیاز جهت تهیه سالاد پانزانلا

نان برش خورده فانتزی = 6 لیوان

گوجه فرنگی = درشت 4 عدد بزرگ

پیاز قرمز = یک عدد متوسط

روغن زیتون = یک سوم لیوان

سرکه سفید = 3 قاشق غذاخوری

سیر له شده = 3 قاشق مرباخوری

فلفل دلمه ای(ترجیح ازرد) = 3 عدد متوسط

خیار = یک عدد ( بزرگ)

جعفری خرد شده = یک سوم لیوان

نمک و فلفل به میزان کافی

طرز تهیه سالاد پانزانلا:
فر را روی درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. سینی را با کاغذ فویل بپوشانید و نان های برش زده را روی سینی قرار دهید و به مدت 12 دقیقه در فر قرار دهید. گوجه فرنگی را به قطعات کوچک خرد کنید، پیازها را نازک برش بزنید و با روغن، سرکه، سیر، نمک و فلفل مخلوط کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بماند. دانه های فلفل دلمه ای را در بیاورید و به شکل چهارگوش ببرید و به همراه خیار خرد شده و جعفری به مواد گوجه اضافه کنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه بماند تا طعم های مواد مختلف با هم مخلوط شود. قبل از سرو سالاد، نان های تست را به سالاد اضافه کنید.

نوش جان

منبع : مرجع آشپزی طلایی

طرز تهیه سالاد شیرازی خوشمزه

طرز تهیه شیرازی اصل

سالاد شیرازی اصل

مواد مورد نیاز جهت تهیه سالاد شیرازی اصل:

خیار پوست گرفته ی نگینی نخودی ۲ عدد بزرگ

گوجه فرنگی پوست کنده ی نگینی نخودی ۲عدد بزرگ

پیاز پوست کنده ی نگینی نخودی ۱عدد بزرگ

سرکه ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون ۲تا ۳ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل به میزان لازم


طرز تهیه سالاد شیرازی اصل:

خیار و گوجه فرنگی و پیاز را در ظرفی قرار دهید ، سرکه و روغن را با مقدار کمی نمک و فلفل اضافه کنید و به هم بزنید .
به این سالاد می توانید چند دانه فلفل سبز ساطوری و اندکی نعنای خشک اضافه کنید .
نکته 1 : گاهی به جای سرکه ، یا علاوه بر آن ، چند قاشق آب لیموی تازه یا آب غوره به کار می برند .

نکته 2 : می توان به جای نمک و فلفل از ادویه لیمو فلفلی گلستان در تهیه سالاد فوق استفاده کرد .

نکته 3 : منظور از خیارنگینی نخودی همان خیار با قطعات کوچک است .

نوش جان

منبع : مرجع آشپزی طلایی

صفحات انواع سالاد فانتزی و خوشمزه - 4


تعداد صفحات : 9