انواع سالاد فانتزی و خوشمزه - 5

انواع سالاد فانتزی و خوشمزه - 5,سلاد - طرز تهیه انواع سالاد - سایت آشپزی - آموزش آشپزی - انواع سالاد ها- آموزش تهیه انواع سالاد ها - آشپزی آسان - سالاد های جذاب همراه تصاویر و عکس - سالاد بهاری - سالاد زمستانی - سالاد پاییزی - زمستا

طرز تهیه سالاد یونانی خوشمزه

طرز تهیه سالاد یونانی

 

سالاد یونانی

مواد مورد نیاز جهت تهیه سالاد یونانی:

کاهو ریز خرد شده=1 لیوان 

گوجه فرنگی=4 عدد

خیار سبز = 3 عدد

فلفل دلمه سبز = 1 عدد

پیاز سفید = 1 عدد حلقه حلقه شده

پنیر فتا = 2/1 لیوان(بصورت مربع های کوچک خرد شده)

زیتون سیاه بی هسته=4/1 لیوان 


مواد لازم برای تهیه سس سالاد یونانی:

روغن زیتون=3/1 لیوان

سرکه=3 قاشق غذاخوری

پودر اورگانو=کمی

نمک و فلفل=بمقدار لازم

سیر رنده شده=1 حبه


طرز تهیه سالاد یونانی:

کاهوی ریز شده را در یک کاسه بزرگ بریزید.

گوجه فرنگی ها را به صورت باریک خرد کنید و خیار سبزها را هم حلقه حلقه کنید و به مواد اضافه کنید.

فلفل دلمه را به صورت باریک خلال کنید و همراه با پیاز حلقه شده به مواد اضافه کنید.

پنیر و زیتون هسته گرفته را هم در آخر به مواد اضافه کرده و سالاد را هم بزنید.

برای تهیه سس تمام مواد لازم برای سس را با هم مخلوط کرده و سپس سس را روی سالاد بریزید. 

نوش جان

منبع : مرجع آشپزی طلایی

طرز تهیه سالاد فنجانی خوشمزه

سالاد فنجانی چند لایه

سالاد فنجانی چند لایه

مواد لازم جهت تهیه سالاد فنجانی چند لایه

مقدار کمی روغن مایع یا اسپری مخصوص برای کف قالب

ماهی تن-یا ماهی دودی نمک گرفته - ریز خرد شده=3/4 پیمانه

پیازچه ریز خرد شده=1/4 فنجان

فلفل دلمه زرد خرد شده=1/2 فنجان

گوجه فرنگی دانه گرفته خرد شده=1  و 3/1  فنجان

پیاز خرد شده=4/1 فنجان

خیار خرد شده=2 فنجام

سس لیمو

طرز تهیه سالاد فنجانی چند لایه:

چهار فنجان یا کاسه گرد را با اندکی روغن مایع یا اسپری چرب کنید. مواد را جداگانه به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده، به ترتیب زیر و لایه لایه در فنجانها قرار دهید: ماهی، پیازچه، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پیاز و خیار. روی آن را با پوشش نایلونی بپوشانید و مواد را به کمک یک قوطی کنسرو که اندکی از قالب کوچکتر باشد، محکم به داخل قالب فشار دهید.

برای سرو، قالبها را در 4 بشقاب برگردانید، فنجان ها را با احتیاط بردارید و سس را روی آن داده، سرو کنید.

طرز تهیه سس:

دو قاشق سوپ خوری  روغن زیتون، 2 قاشق چای خوری پوست لیموی ریز رنده شده، 2 قاشق سوپ خوری آب لیمو، ½ قاشق چای خوری شکر، ¼ ق.چ. نمک و کمی سس تند را داخل یک ظرف درب دار-مانند ظرف ترشی یا خیارشور- میریزیم، خوب تکان میدهیم و قبل از سرو روی سالادها میریزیم.

نوش جان

منبع : مرجع آشپزی طلایی

صفحات انواع سالاد فانتزی و خوشمزه - 5


تعداد صفحات : 9