طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه

طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه,سوپ ,انواع سوپ ,پخت سوپ،سوپ سریع،سوپ با خامه،سوپ رشته فرنگی،سوپ مخصوص پیش غذا، سوپ ماکارونی فرمی, سوپ ایتالیایی, سوپ سیب زمینی.

سوپ ورمیشل با عدس خوشمزه

سوپ ورمیشل با عدس

سوپ ورمیشل با عدس

مواد مورد نیاز برای سوپ ورمیشل با عدس

مرغ (سینه و ران): 300 گرم

رشته ورمیشل خرد شده: یک پیمانه

سیب زمینی: 150 گرم

عدس: 80گرم

پیاز: 40 گرم

هویج: 100 گرم

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه: به اندازه مورد نیاز

نمک و فلفل: با توجه به ذائقه

طرز تهیه سوپ ورمیشل با عدس خیلی خوشمز 

در ابتدا یک پیاز را خوب خرد کنید حالا مقداری هویج هم طبق سلیقه اتون به اون اضافه کنید که هویج را هم خرد و با کمی عدس اضافه کردم. در اصل برای این سوپ ما جو استفاده نمی کنیم وای برای لعاب دار شدن و خوشمزه تر شدن آن ما جوی پرک به اندازه خیلی کم به ان اضافه می کنیم خیلی کم مثلا به اندازه 30 گرم کافی است و پس از چند تکه از سینه هایی که گذاشته بودیم بپزد همراه با آب مرغ به آن اضافه می کنیم و قرار می دهیم تا چند ساعت با شعله کم ، خوب پخته شود.

بعد گذشت 20 دقیقه تقریبا وسط پخت سوپ ورمیشل مواد رب ، جعفری ، زردچوبه ، پیازچه  و رشته ورمیشل را به سوپ خود اضاقه کنید و بزارید بپزد و در پایان پخت مقداری زرشک برای بهتر شدن طعم سوپ خود اضافه کنید و چند دقیقه بعد شعله را خاموش کنید. 

سوپ ورمیشل ما آماده سرو است نوش جان

نکاتی برای پخت بهتر سوپ ورمیشل 

در صورتی که مو یخواهید صوپ ورمیشل خوش رنگی داشته باشید قبل از اضافه کردن رب، به محتویات در حال پخت کمی آن را تفت دهید.

در صورتی که ذرت و قارچ هم دوست دارید می توانید برای بهبود طعم و مزه آن در اواسط پخت به آن اضافه کنید.

شما می توانید مرغ را به صورت درسته به سوپ خود اضافه کنید یا این که بعد از پخت ان ریش ریش کنید و به سوپ ورمیشل خود اضافه کنید.

آب سوپ را در همان ابتدا زیاد بریزید تا مجبور نشوید تا در زمان پخت چندین مرتبه به آن آب اضافه کنید.

حتما زرشک را در پایان پخت اضافه اضافه کنید و سعی کنید از زرشک تازه استفاده کنید، چون در صورتی که بماند سوپ رنگ زیبای خود را از دست می دهد و به رنگ قهوه ای در می آید.

شما می توانید برای این که طعم این غذا لذیذتر شود آن را با آبلیمو میل کنید. 

نوش جان

طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی

طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی 

سوپ عدس مجارستانی

مواد مورد نیاز برای سوپ عدس مجارستانی

1- عدس = یک و نیم پیمانه

2- روغن زیتون = 2 قاشق غذاخوری

3- پیاز بزرگ = 2 عدد، خرد شود

4- زردک: 3 عدد،‌ رنده شود

5- ساقه کرفس = ‌2 عدد، خرد شود

6- سیر خرد شده = یک قاشق چای‌خوری

7- بادمجان رومی رنده شده = سه و نیم پیمانه

8- سرکه سیب = سه چهارم پیمانه

9- برگ بو = 2 عدد

10- آب سوپ = 7 پیمانه

11- گشنیز خرد شده = کمی

12- پودر پاپریکا = نصف قاشق چای‌خوری

13- پنیر رنده شده = نصف پیمانه

14- فلفل = ‌نصف قاشق چای‌خوری

15- نمک = نصف قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سوپ عدس مجارستانی

در ابتدا در یک ظرف مناسب مقداری روغن بریزید و درون آن پیاز را تا حدی که تغییر رنگ دهند سرخ کنید(طلایی رنگ شود)، سپس سیر، پاپریکا، کرفس و زردک را به آن اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه آن ها را تفت دهید. بادمجان رومی ، عدس ، آب مرغ ، برگ بو یا برگ ریحان، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
سرکه سیب را به مخلوط اضافه کنید و شعله گاز را از حالت کم به متوسط تغییر دهید تا زمانی که جوش آید، سپس روی حرارت کم مخلوط را به مدت زمان یک ساعت یا تا زمانی‌ که عدس آن نرم شوند بپزید.
سوپ را در ظرف های مورد نظر بریزید و روی آن را همراه با بادنجان رومی خرد شده و پنیر پارمسان به زیبایی تزیین کنید.

برای همراهی ما می توانید نظرات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

نوش جان

صفحات طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه


تعداد صفحات : 6