طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه - 2

طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه - 2,سوپ ,انواع سوپ ,پخت سوپ،سوپ سریع،سوپ با خامه،سوپ رشته فرنگی،سوپ مخصوص پیش غذا، سوپ ماکارونی فرمی, سوپ ایتالیایی, سوپ سیب زمینی.

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی خوشمزه

امروز در سایت برترین های جهان برای شما بینندگان گرامی طرز تهیه سوپ پیاز را قرار داده ایم تا پایان با ما همراه باشید.

سوپ پیاز فرانسوی

مواد مورد نیاز برای سوپ پیاز

1- روغن = 2 قاشق غذاخوری

2- پیاز = 4 پیمانه به صورت خلال

3- کره  = 4 قاشق غذاخوری

4- آرد = 3 قاشق چای‌خوری

5- آب مرغ، گوشت یا سبزی‌جات = 8 پیمانه

6- نان فرانسوی برش خورده = تعدادی

7- فلفل سیاه = به مقدار لازم

8- نمک = یک قاشق چای‌خوری

9- پپیر پارمیسان = مقداری

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

در ابتدا کره را درون قابلمه ای ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس روغن، نمک و پیاز را به ظرف خود اضافه کنید. پیازها را بین 15 تا 20 دقیقه سرخ کنید و در این زمان هر چند وقت یک ‌بار آن ها را به هم بزنید. بعد از سرخ شدن پیازها ، آرد را روی پیازها بریزید و به مدت دو دقیقه دیگر آن ها را تفت دهید. سپس آب مرغ را به ظرف اضافه کنید، و قرار دهید به مدت 30 دقیقه بجوشد.
قطعه های نان را در یک کباب پز، برشته کنید، سوپ را در ظرف های مورد نظر ریخته و برش های نان را روی سوپ قرار دهید و روی آن را با پنیر پارمیزان به زیبایی تزئین کنید.
بعد می توانید ظرف را برای چند دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر روی سوپ پیاز طلایی رنگ شود.

امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید ، برای همراهی ما می توانید نظرات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

تهیه درگروه آشپزی برترین های جهان

نوش جان

طرز تهیه سوپ اسفناج

 طرز تهیه سوپ اسفناج

امروز در سایت برترین های جهان، طرز تهیه سوپ اسفناج را اماده کرده ایم تا پایان با ما همراه باشید.

سوپ اسفناج

مواد لازم برای سوپ اسفناج

1- کره = 50 گرم

2- سیر = 2 حبه، کاملا ریز شود.

3- پیاز متوسط = یک عدد، کاملا ریز شود.

4- شیر = دو ونیم پیمانه

5- سیب زمینی متوسط = 2 عدد، به قطعات درشت خرد شود.

6- اسفناج تازه = یک کیلو خوب شسته و درشت خرد شود.

7- آب مرغ یا سبزیجات = 2 پیمانه

8- پوست رنده شده نصف یک لیمو

9- خامه = سه قاشق غذا خوری

طرز تهیه سوپ اسفناج

در ابتدا کره را درون قابلمه ای روی حرارت قرار دهید و سیر و پیاز را به مدت پنج تا شش دقیقه تفت دهید و سیب زمینی را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر آنها را تفت دهید. آب مرغ یا سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید و هشت تا ده دقیقه آنها را روی حرارت کم بگذارید تا سیب زمینی های شما خوب پخته شود. شیر را اضافه کنید و قرار دهید جوش بیاید.در این مرحله ی پخت نیمی از اسفناج ها را با پوست رنده شده ی لیمو را به قابلمه اضافه کنید و درب ظرف را گذاشته تا جوش آید و اسفناج ها به خوبی پخته شوند.

بعد از گذشت پانزده دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و به مدت 5 دقیقه صبور باشید تا کمی خنک شود. پس از خنک شدن ، سوپ را درون دستگاه غذاساز بریزید و نیمه دیگر اسفناج ها را به آن اضافه کنید و آنها را پوره کنید.

نکته: در این روش، مزه تازه اسفناج و رنگ سوپ نیز سبز روشن و شفاف می ماند.این سوپ را می توان به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کرد و به هنگام مصرف آن را درون مایکروویو یا چند ساعت درون یخچال قرار داد تا از حالت انجماد خارج شود. البته در این حالت ممکن است سوپ تازگی و شادابی اولیه خود را از دست داده باشد اما طعم و رنگ آن تغییری نخواهد کرد.
به مقدار دلخواه به سوپ نمک و فلفل اضافه کنید، درون کاسه های مورد نظر بریزید و روی آن ها را با خامه تزیین کنید و سرو کنید.

امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید ، برای همراهی ما می توانید نظرات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

تهیه در گروه آشپزی برترین های جهان

نوش جان

صفحات طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه - 2


تعداد صفحات : 6