طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه - 3

طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه - 3,سوپ ,انواع سوپ ,پخت سوپ،سوپ سریع،سوپ با خامه،سوپ رشته فرنگی،سوپ مخصوص پیش غذا، سوپ ماکارونی فرمی, سوپ ایتالیایی, سوپ سیب زمینی.

طرز تهیه سوپ حریره

طرز تهیه سوپ حریره

امروز در سایت برترین های جهان برای شما بینندگان گرامی طرز تهیه سوپ حریره را قرار داده ایم تا پایان با ما همراه باشید.

سوپ حریره

زمان لازم برای پخت: دو ساعت و ۴۵ دقیقه

تاریخچه: مراکشی ها هر شب هنگام افطار از این سوپ سرو می کنند.

مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ حریره

1- گوشت بره = 455گرم

2- پودر زنجبیل = ربع قاشق چایخوری

3- فلفل سیاه = یک و نیم قاشق چایخوری

4- کرفس خرد شده = سه چهارم فنجان

5- پیاز قرمز خرد شده = یک عدد

6- زردچوبه = یک قاشق چایخوری

7- گشنیز تازه = نصف فنجان

8- پیاز سفید خرد شده = یک عدد

9- گوجه فرنگی خرد شده = 800گرم

10- کره گیاهی = دو قاشق غذاخوری

11- آب = هفت فنجان

12- عدس = سه چهارم فنجان

13- پودر دارچین = یک قاشق چایخوری

14- نخود = 425گرم

15- تخم مرغ (زده شده) = 2عدد

16- ورمیشل = 110گرم

17- لیمو = یک عدد

طرز تهیه سوپ حریره

در ابتدا گوشت،کره، دارچین ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، زنجبیل ، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم بگذارید. هر پنج دقیقه یک بار آن را هم بزنید. سپس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و قرار دهید به مدت پانزده دقیقه دیگر روی حرارت بباشد.

رب گوجه ، آب و عدس را اضافه کنید و قرار دهید به جوش آید. سپس حرارت را کم کنید در ظرف را گذاشته و زمان دهید به مدت دو ساعت بپزد.

۱۰ دقیقه قبل از زمان سرو غذا ، حرارت شعله ی گاز زیاد کنید و نخود پخته شده و رشته فرنگی را به به سوپ اضافه کنید. تخم مرغ ها و آبلیمو را به آن اضافه کنید و قرار دهید به مدت یک دقیقه پخته شود. 

امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید ، برای همراهی ما می توانید نظرات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

تهیه در گروه آشپزی برترین های جهان

نوش جان

سوپ نعنا ، ریحان و خیار

 سوپ نعنا ، ریحان و خیار

با سلام امروز در سایت برترین های جهان برای شما طرز تهیه سوپ نعنا ، ریحان و خیار را آماده کرده ایم ، تا پایان با ما همراه باشید.

سوپ نعنا ، ریحان و خیار

مواد مورد نیاز برای سوپ نعنا ، ریحان و خیار

1- خامه ترش = یک لیوان

2- ریحان تازه = نصف لیوان

3- حلقه های نازک خیار = اختیاری

4- پیازچه خرد شده = یک چهارم لیوان

5- آب = یک لیوان

6- نعنای تازه = نصف لیوان

7- خیار سالادی = یک عدد، پوست گرفته و تخم‌های آن خارج شده و خرد شود.

8- سس تند مانند تبسکو = نصف قاشق چای‌خوری

9- نمک = به مقدار لازم

10- آب لیموی تازه = یک قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه سوپ نعنا ، ریحان و خیار

مرحله اول:

در ابتدا خامه‌ ترش، ریحان ، پیازچه و نعنا را با یک لیوان آب درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره در آورید.

خیار را نیز به دستگاه اضافه کنید و به اندازه ای که خیلی خرد نشود ( ریز نشود) آن را خرد کنید.

مرحله دوم:

در مرحله دوم ،مخلوط را درون ظرفی بریزید و آبلیمو ، سس تند و نمک را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
حداقل سوپ خود را به مدت سه ساعت درون یخچال بگذارید.
بهترین زمان مصرف سوپ نعنا ، ریحان و خیار تا پایان همان روز می باشد.
شما در صورت تمایل می توانید روی هر کدام از ظرف های سوپ ، برش های نازکی از خیار قرار دهید و با آن ظرف های سوپ را تزیین کنید.

امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید ، برای همراهی ما می توانید نظرات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

تهیه در گروه آشپزی برترین های جهان

نوش جان

صفحات طرز تهیه انواع سوپ خوشمزه - 3


تعداد صفحات : 6