انواع ته چین خوشمزه و زیبا

انواع ته چین خوشمزه و زیبا,آموزش پخت انواع ته چنین - طرز تهیه انواع ته چین -ته چین قالبی -انواع ته چین - ته چین بون فر - ته دیگ ته چین - ته چین مجلسی - ته چین ساده

بیوگرافی نویسندگان


زندگینامه پروین اعتصامی

زندگینامه پروین اعتصامی

به اختصار پروین اعتصامی، شاعره نامدار معاصر ایران از شاعران قدر اول زبان فارسی است که با تواناترین شعرای مرد ، برابری کرده و به گواهی اساتید و سخن شناسان معاصر گوی سبقت را از آنان ربوده است.رمز توفیق این شاعرارزشمند فرهنگ و ادب فارسی، علاوه بر است ...

آرشیو

بیوگرافی دانشمندان


زندگی نامه فیثاغورث

زندگی نامه فیثاغورث

زندگی نامه فیثاغورس یا فیثاغورث پیتاگوراس، فیثاغورس یا فیثاغورث فیلسوف و ریاضیدان یونان باستان (۵۶۹–۵۰۰ پیش از میلاد) بود. او نخستین کسی بود که توانست اصول پراکنده ای را که ریاضیدانان نخستین عمدتاً با استقرا و آزمون و خطا کشف کرده بودند، بر ...

آرشیو

بیوگرافی بازیگران


خلاصه زندگینامه ترانه علیدوستی

خلاصه زندگینامه ترانه علیدوستی

خلاصه زندگینامه ترانه علیدوستی ترانه علیدوستی متولد ۲۲ دی ماه سال ۱۳۶۲در تهران می باشد وی بازیگر سینما و تئاتر، دوبلر و مترجم اهل ایران می باشد.ترانه علیدوستی در جشنواره فیلم کن ۲۰۱۶، برای بازی در نقش رعنا در فیلم فروشنده به کارگردانی اصغر فرهادی ...

آرشیو

عاشقانه


جدید ترین اس ام اس های عاشقانه

جدید ترین اس ام اس های عاشقانه

خواستم هرچه را که بوی تو میداد بسوزانم ،جانم آتش گرفت ! *** اس ام اس های عاشقانه ***کمی تو را تشنه امیک جرعه نفس بر لبانم بریز … *** اس ام اس عاشقانه *** گفته بودی عاشقی اما دلمخنده کرد و این دروغت را شمردخاطراتت را سر شب راس ۹ش ...

آرشیو

خواص مواد غذایی


خواص و کاربرد میوه اژدهایی

خواص و کاربرد میوه اژدهایی

میوه اژدها درباره میوه اژدهامیوه اژدها (ترجمه فارسی واژه Dragon Fruit) نوعی میوه از گونه کاکتوس و در مناطق مناطق گرمسیری می روید.این میوه را با اسامی دیگری نظیر پاتایا، هو لونگ گور، نانتیکات فروت و تان لانگ نیز نام می برند. میوه اژدها بومی آمریکای ...

آرشیو

انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه


طرز تهیه گل کلم سوخاری خوشمزه

طرز تهیه گل کلم سوخاری خوشمزه

طرز تهیه گل کلم سوخاری در این مطلب طرز تهیه گل کلم سوخاری به دو روش ساده برای شما تهیه شده تا پایان این مطلب ، با ما همراه باشید. مواد مورد نیاز برای تهیه گل کلم سوخاری 1- گل کلم متوسط ۱عدد2- پیاز خرد شده ۱ عدد3- سیر رنده شده ۲ حبه4- آرد سفید ۱ ...

آرشیو

داستان و تصاویر عاشقانه


زن عاشق همچون مرد عاشق

زن عاشق همچون مرد عاشق

روزی زنی نزد دکتر روانپزشک معروفی رفت و به او گفت که همسرش نسبت به او و فرزندانش بی تفاوت شده است و او می ترسد که نکند مرد زندگی اش دلش را به کس دیگری سپرده باشد . دکتر از زن پرسيد : ” آیا مرد نگران سلامتی او و بچه هایش هست و برایشان غذا و م ...

آرشیو

آموزش شیرینی پزی آسان و حرفه ای


طرز تهیه شله زرد خوشمزه

طرز تهیه شله زرد خوشمزه

  شله زرد تاریخچه : شله زرد از غذاهای بسیار محبوب، سنتی و بسیار خوشمزه ایرانی است که به طور معمولا در مراسم های مذهبی پخته می شود و به عنوان نذری بین مردم پخش می شود. خیلی ها شله زرد را به عنوان دسر بعد از غذا در مهمانی ها سرو می کنند. مواد ل ...

آرشیو

انواع سالاد فانتزی و خوشمزه


سالاد ماکارونی قارچ

سالاد ماکارونی قارچ

  سالاد ماکارونی قارچ مواد لازم جهت تهیه سالاد ماکارونی قارچ 1- ماکارونی = ۴۰۰ گرم 2- پیاز = ۱ عدد متوسط 3- آب لیمو = ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری 4- سیب زمینی = ۱ عدد بزرگ 5- نمک و فلفل و زردچوبه = به مقدار لازم 6- رب گوجه فرنگی =  ۵/۱ تا ۲ ...

آرشیو

انواع آش


طرز تهیه آش شلغم خوشمزه

طرز تهیه آش شلغم خوشمزه

امروز در سایت برترین های جهان طرز تهیه آش شلغم را برای شما آماده کرده ایم تا پایان با ما همراه باشید. آش شلغم مواد مورد نیاز برای آش شلغم 1- گوشت گردن گوسفند = 200گرم 2- اسفناج و گشنیز = 300 گرم 3- شلغم =  2 عدد خرد شده 4- سیر =  2 ...

آرشیو

طرز تهیه ته چین آلبالو پلو خوشمزه

ته چین آلبالو پلو

طرز تهیه ته چین آلبالو پلو خوشمزه

مواد لازم برای تهیه ته چین آلبالو پلو

1- برنج = 4 پیمانه

2- آلبالو = 500 گرم

3- زعفران ساییده شده = یک قاشق چای‌خوری سر پر

4- شکر = 100 گرم (بسته به ذائقه)

5- زرده تخم‌مرغ = 4 عدد

6- گوشت چرخ‌کرده = 300 گرم

7- ماست = 5 قاشق سوپ‌خوری

8- کره = 25 گرم

9- پیاز = یک عدد بزرگ

10- روغن‌مایع = به مقدار لازم

11- نمک و فلفل = به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین آلبالو پلو

توضیح: در ابتدا پودر زعفران را همراه با سه قاشق سوپ خوری آب جوش حل کنید سپس آن را روی کتری در حال جوش قرار دهید تا دم بکشد.

1 ) در ابتدا چوب آلبالو ها را جدا کنید و خوب آن ها را بشویید وسپس آلبالوها را هسته گیری کنید و درون کاسه ای  درداری بریزید و روی آن ها شکر بریزید و درون یخچال قرار دهید.

نکته: به این نکته توجه داشته باشید که این کارها را، یک روز قبل از تهیه و درست کردن ته چین آلبالو انجام دهید.

2 – حالا برنج را شسته و همراه با مقداری نمک، حداقل به مدت زمان دو ساعت خیس کنید. در این مدت زمان، ظرف حاوی آلبالو را از بیرون از یخچال قرار دهید و آبکش را روی کاسه ای قرار دهید و آلبالو ها را درون آبکش بریزید و آب حاصل را کنار بگذارید.

3 – پیاز ها را خرد کنید و آن را درون تابه روی شعله گاز سرخ کنید سپس گوشت را به ان اضافه کنید و با نمک و فلفل طعم دار کنید و گوشت را همراه با پیاز تفت دهید بعد از تفت دادن نصف لیوان آب به تابه اضافه کنید و در ظرف را قرار دهید و بگذارید تا گوشت پخته شود.

نکته: در صورت تمایل شما می توانید مانند آلبالو پلو، گوشت چرخ ‌کرده را به صوت کوفته های ریز، همراه با آلبالو در میان برنج بریزید.

4 – ظرفی مناسبی را انتخاب کنید و تا نیمه از آب پر کنید و روی شعله ‌گاز بگذارید تا آب به جوش آید بعد از جوشیدن برنج را درون آب بریزید و پس از نیم پز شدن برنج، آن را آبکش کنید.

5 – کاسه بزرگی را آماده کنید و زرده های تخم ‌مرغ را درون آن بریخته سپس چهار قاشق ماست نیز به آن بیافزایید و خوب به هم بزنید. پس از آن، محلول زعفران را که از قبل تهیه کردید نیز اضافه کنید و دوباره با چنگال خوب هم بزنید. حالا برنج آبکش شده را داخل ظرف مخلوط ریخته و به این مایه آغشته کنید.این کار را به آرامی و با صبر انجام دهید تا برنج شما له نشود.

6 – تابه نچسبی، آماده کنید و مقداری روغن در آن بریزید، نیمی از برنج را داخل تابه ریخته سپس آلبالوی بدون آب را منظم روی برنج بریزید و با پشت سطح قاشق آن را مرتب صاف کنید حالا برای سطح سوم ته چین آماده شوید و آلبالو را با لایه ای از گوشت چرخ کرده سرخ شده یا مخلوطی که از قبل با گوشت و پیاز و... آماده کردید، بپوشانید. در مرحله پایانی، با باقی مانده برنج روی سطح گوشت را بپوشانید و روی ان را صاف کنید و بگذارید تا دم بکشد.

نکته: در صورت تمایل شما ‌توانید به جای استفاده از آب، روی برنج از آب آلبالو به همراه روغن یا کره استفاده کنید.
زمان لازم برای دم کشیدن ته چین آلبالو حدود 2 ساعت می باشد. بعد از پخت کامل، یک سینی روی تابه قرار دهید و آن را برگردانید.

نوش جان

طرز تهیه ته چین بادمجان خوشمزه

 ته چین بادنجان

طرز تهیه ته چین بادمجان خوشمزه

مواد لازم برای تهیه ته چین بادمجان

1- بادمجان = ۳ عدد

2- برنج = ۲ استکان

3- تخم مرغ = ۱ عدد

4- ماست = ۲۰۰ گرم

5- پیازداغ = یک قاشق غذاخوری

6- زعفران = حل شده یک قاشق غذاخوری

7- گوجه‌فرنگی = ۲ عدد

8- نمک و زردچوبه و فلفل = به مقدار لازم

9- روغن و کره = به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین بادمجان:

در ابتدا برنج را خوب بشویید و مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید ویکی دو ساعت قبل از پخت برنج را خیس کنید.
قابلمه کوچکی را از آب پر کنید، و قرار دهید تا آب جوش بیاید. سپس برنج را مانند برنج معمولی درست می کنیم البته با این تفاوت که برنج ته چین را کمی دون تر از برنج معمولی بر دارید. بعد از پخت، برنج را درون آبکش  بریزید.
ماست را همراه با زعفران و تخم مرغ به هم بزنید و برنج را با ماست مخلوط کنید سپس تابه ای با اندازه متوسط را روی شعله گاز قرار دهید و مقدار کمی کره داخل بریزید زمانی که کره داغ شد نصف مخلوط ماست و برنج را به داخل تابه بریزید و روی آن را کامل صاف کنید و روی آن را مخلوط بادنجان و گوجه بریزید به صورتی که روی برنج کاملا پوشیده شود و در ادامه بقیه ماست و برنج را روی گوجه و بادمجان اضافه کنید و خوب روی آن را صاف کنید و در تابه را قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت چهل و پنج دقیقه پخته شود.
در صورتی که تمایل داشتید به این غذا گوشت اضافه کنید شما می‌توانید از گوشت ریش ریش شده استفاده کنید و آن را داخل بادمجان و گوجه اضافه کنید. ولی بدون گوشت هم این غذا لذیذ و خوشمزه است.

نوش جان

صفحات انواع ته چین خوشمزه و زیبا


تعداد صفحات : 3