آموزش آشپزی | انواع آشپزی - 15

آموزش آشپزی | انواع آشپزی - 15,آشپزی برترین ها با هزاران دستور و برنامه غذایی متنوع شما را به بازدید از سایت دعوت می نماید - آموزش آشپزی , سایت آشپزی ,سفره آرایی,طرز تهیه,طرز پخت ...

قزل آلا شکم پر ژاپنی

قزل آلا شکم پر ژاپنی

مواد لازم برای 4 نفر :

 قزل آلا یا ماهیان مشابه 1 کیلو
ادویه 1 قاشق چایخوری
 سیب متوسط پخته و قطعه شده  1 عدد
 پیاز متوسط حلقه شده نصف فنجان
 لیمو شیرین 4 قطعه
 کره یا مارگارین ذوب شده  نصف فنجان

طرز تهیه قزل آلا شکم پر ژاپنی :

منقل را آماده کرده ماهی را در وسط یک ورق آلومینیومی قرار دهید. داخل شکم ماهی را با ادویه و سیب و پیاز و لیمو پر کنید. مقداری از کره را هم داخل شکم ماهی ریخته و بقیه را با قلم مو روی ماهی بمالید. سپس آلومینیوم را کاملاً دور ماهی بپیچید و در یک ورق فویل دیگر بگذارید و داخل منقل بمدت 15 دقیقه حرارت دهید. سپس بسته را برگردانید تا حدود 15 الی 20 دقیقه حرارت ببیند پس طلایی شدن روی ماهی آن را سرو نمایید.این خوراک دریایی از دسته ماهی های شکم پر ژاپنی است.

نوش جان

منابع:http://www.beytoote.com

صفحات آموزش آشپزی | انواع آشپزی - 15


تعداد صفحات : 15