آموزش آشپزی | انواع آشپزی - 4

آموزش آشپزی | انواع آشپزی - 4,آشپزی برترین ها با هزاران دستور و برنامه غذایی متنوع شما را به بازدید از سایت دعوت می نماید - آموزش آشپزی , سایت آشپزی ,سفره آرایی,طرز تهیه,طرز پخت ...

طرز تهیه کوکو ذرت خوشمزه

کتلت ذرت , کوکو ذرت

کوکو ذرت یا کتلت ذرت

امروز در سایت برترین های جهان برای شما طرز تهیه کوکو ذرت آماده شده است،برای پخت کوکوی ذرت تا پایان طرز تهیه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو ذرت

1- کنسرو ذرت = یک قوطی

2- پنیر پیتزا رنده شده = 100 گرم

3- آرد گندم = 100 گرم

4- کره = 50 گرم

5- تخم مرغ = دو عدد

6- روغن = مقداری

7- نمک ، فلفل و زردچوبه مقداری

کتلت ذرت , کوکو ذرت

طرز تهیه کوکو ذرت

در ابتدا لازم است قوطی ذرت را به مدت 20 تا 30 دقیقه جوشانده شود.
حالا داخل یک ظرف را آرد می ریزیم و بعد از آن ذرت ، تخم مرغ ، پنیر پیتزا و ادویجات را به آن  اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
تابه روی شعله گاز قرار می دهیم و بعد از این که تابه داغ شد کره و روغن را اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا کره آب شود و بعد به وسیله قاشق مایه کوکو را اضافه می کنیم و با شعله متوسط گاز هر دو طرف کوکو ها رو سرخ می کنیم.

نکته: کوکو های ذرت تا زمانی که داغ هستند بخورید تا از طعم پنیر پیتزا لذت ببرید.

نکته ها در زمان پخت:

1- حتما از تابه تفلون استفاده کنیند و قرار دهید خوب داغ شود این گونه مطمئن باشید که پنیر پیتزا به کف تابه نمی چسبد و کوکو خیلی راحت بر می گردد.

2- شما می توانید داخل این کوکو اگر دوست داشتید قارچ هم اضافه کنید یا این که کنار غذا سرو کنید.

3- شما می توانید کمی سبزیجات معطر نیز برای خوش بویی ، خوش طعمی و زیباتر شدن کتلت ذرت خود به درون مواد اولیه اضافه کنید.

نوش جان

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

کوکو سیب زمینی

برای تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه تا پایان این مطلب با ما همراه باشید/

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی

1- سه عدد سیب زمینی (نسبتا بزرگ با بزرگ )

2- دو یا سه عدد تخم‌مرغ (سفیده و زرده آن را با هم مخلوط کنید)

3- نصف قاشق چای خوری گشنیز یا نعنای خرد‌شده (دلخواه )

4- یک حبه سیر (خرد شده)(دلخواه)

5- نمک ، زدچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم

6- یک عدد پیاز کوچک

طرز تهیه کوکو سیب زمینی

در ابتدا همه سیب زمینی ها را آب پز کنید زمانی که خوب پخته شد آن ها رنده کنید بعد از رنده کردن سیب زمینی ها شروع به رنده کردن پیاز کنید .

حالا دو یا سه تخم مرغ به نسبت سیب زمینی ها از نظر بزرگ یا کوچک بودن به مواد آماده شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مخلوطی یک دست به دست بیاید بعد از اضافه کردن تخم مرع ها نمک ، فلفل و زرچوبه را به مقدار دلخواه به آن اضاقه کنید.

بعد از آماده شدن مخلوط کوکو سیب زمینی با قاشق غذا خوری تکه های از آن را جدا کنید و داخل ماهی تابه قرار دهید و سرخ کنید.

نکته1: در صورتی که در حال سرخ شدن کوکو سیب زمینی در ماهی تابه برای جابه جا کردن آن کوکو ها سست بود یا این که حالت خود را از دست می داد به مخلوط کوکو سیب زمینی یک عدد تخم مرغ دیگر اضافه کنید.

نکته2: بهتر است برای سرخ کردن کوکو سیب زمینی ها خوب تابه و روغن آن داغ شود.

برای تزئین آن می توانید از گوجه و سبزیجات معطر استفاده کنید.

نوش جان

صفحات آموزش آشپزی | انواع آشپزی - 4


تعداد صفحات : 15