آموزش آشپزی | انواع آشپزی - 5

آموزش آشپزی | انواع آشپزی - 5,آشپزی برترین ها با هزاران دستور و برنامه غذایی متنوع شما را به بازدید از سایت دعوت می نماید - آموزش آشپزی , سایت آشپزی ,سفره آرایی,طرز تهیه,طرز پخت ...

طرز تهیه کوکوی سه رنگ

طرز تهیه کوکوی سه رنگ

کوکو سه زنگ

امروز در سایت برترین های جهان برای شما بینندگان محترم طرز تهیه کوک سه رنگ آماده شده است تا پایان طرز تهیه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو سه رنگ

1- سیب زمینی پخته=2 کیلو

2- پنیر فتا=100 گرم

3- بادام زمینی بوداده=100 گرم

4- کره=160 گرم

5- سس تند=یک قاشق غذاخوری

6- تخم مرغ=یک عدد

7- پنیر پیتزا=250 گرم

8- برگ ریحان تازه=150 گرم

9- گوجه فرنگی رنده شده=3 عدد

10- سوسیس= 150 گرم

11- شیر=2/1 لیوان

12- خامه=100 گرم

13- پنیر چدار=150 گرم

14- سیر=یک حبه

15- پنیر پارمیسان= 30 گرم

طرز تهیه کوکو سه رنگ

 در ابتدا سیب زمینی ها بپزید و به صورت ریز خرد کنید ، سپس پوره کنید و بعد از آن با کره و شیر مخلوط کنید . مایه ی سیب زمینی را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.

لایه اول : سوسیس ها را به صورت حبه قندی های کوچک خرد کنید و همراه با گوجه فرنگی در تابه تفت دهید،سپس یک قاشق مرباخوری سس تند به آن اضافه کنید و با یک قسمت از پوره مخلوط و در کف قالب کیک پهن کنید.

لایه دوم: پنیر فتا را رنده کرده و با پنیر چدار و پارمیزان مخلوط کنید،بعد با زرده تخم مرغ ،قسمت دیگری از پوره را مخلوط کرده و یک لایه دیگر روی لایه سوسیس بریزید و پهن کنید.

لایه سوم: سپس برگ ریحان را در خردکن ریخته و بادام زمینی را به آن اضافه نمایید و آنگاه سیر و خامه را به آن اضافه کنید و با یک قسمت دیگر پوره مخلوط کنید. اکنون مواد را داخل قالب در طبقه آخر بریزید و بر روی آن پنیر پیتزا اضافه کنید؛سپس در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 35 تا 40 دقیقه قرار دهید و آن را با برگ ریحان تزئین نمایید.

نوش جان

طرز تهیه کنتاکی مرغ ( KFC )

طرز تهیه کنتاکی مرغ ( KFC )

کنتاکی مرغ ( KFC )

مواد مورد نیاز برای برای تهیه کنتاکی مرغ

1- سینه و ران مرغ (از هر کدام ۳ قطعه)

2- آرد سوخاری به مقدار لازم

3- ۲عدد تخم مرغ زده شده،

4- نصف لیوان شیرخشک نیدو

5- یک لیوان آرد سفید

6- روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه کنتاکی مرغ ( KFC )

در ابتدا ران و سینه مرغ را به مدت زمان ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید و در زمان پختن به آن کمی نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید. آرد سفید را همراه با پودر شیرخشک مخلوط کنید قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطوح مرغ به آرد و پودر شیر خشک آغشته شود.

نکته: باید مرغ شما مقداری مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد.

مرغ ها را ابتدا در تخم مرغ هم زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود.

نکته: این کار را چند مرتبه ( دو یا سه بار) انجام دهید تا مرغ ها خوب به آرد سوخاری آغشته شود.

سرخ کن یا ماهی تابه را قرار دهید تا روغن درون آن، خوب داغ شود زمانی که خوب داغ شد، مرغ ها را به آن اضافه کنید.
پس از پخت، مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده ، قارچ ، فلفل دلمه ای و انواع سبزیجات تزئین کنید.

نوش جان

صفحات آموزش آشپزی | انواع آشپزی - 5


تعداد صفحات : 15