خواص و فواید سرخالو

خواص و فواید سرخالو,این میوه در افزایش انرژی بدن کمک می کند. حال عمومی فرد را بهبود می بخشد. سرخالو غنی از ویتامین c است و نسبت به پرتقال ۴۰ درصد ویتامین c بیشتری دارد. این میوه د

خواص و فواید سرخالو

سرخالو , خواص و فواید سرخالو

سرخالو

ویژگی های ظاهری

سرخالو یا لیچی یا لایچی میوه ای می باشد که پوست آن سرخ و مانند چرم می باشد و تیغ تیغی و مانند توت فرنگی می باشد. قسمت خوراکی سرخالو سفید رنگ، شفاف، سفت و آبدار می باشد.

مکان های قابل کشت

این میوه استوایی بسیار در شمال ویتنام، جنوب چین، جنوب تایوان، اندونزی، فیلیپین و هند کشت می شود.

نکته: تا جایی که ما اطلاع داریم این میوه در ایران یافت نمی شود. در صورتی که شما این میوه جایی دیدید در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.

خواص سرخالو یا لیچی یا لایچی

1- این میوه در افزایش انرژی بدن کمک خوبی می کند.

2- در حالت کلی می توان گفت حال عمومی فرد را بهبود می بخشد.

3- سرخالو دارای منبع غنی ویتامین c است و نسبت به پرتقال چهل درصد ویتامین c بیشتری دارا می باشد.

4- میزان بتاکاروتن در سرخالو نسبت به هویج بیشتر است.

5- این میوه دارای خاصیت ادرارآوری دارد و برای سیستم گوارشی نیز مفید می باشد.

6- اسیدهای چرب اشباع نشده موجود در لیچی در جذب بتاکاروتن کمک می کند.

7- این میوه از لخته شدن خون در رگ های خونی و از آسیب های شدید سلول ها پیش گیری می کند و هم چنین در بیماران قلبی احتمال سکته را می تواند تا سقف پنجاه درصد کاهش دهد.

8- سرخالو منبع خوبی از کربوهیدرات و فیبر است.

9- دانشمندان معتقد هستند این میوه یکی از بهترین منابع آنتی اکسیدان می باشد.

10- چینی ها از خواص سرخالو برای بهبود بیماری خونی کمک می گیرند.

11- این میوه در تسکین درد موثر می باشد.

12- فلاوانوئید موجود در سرخالو، مانع از رشد سلول های سرطانی به خصوص سرطان سینه می گردد.

13- از آن جهت که این میوه دارای منبع غنی از ویتامین c است، برای سرماخوردگی، تب و گلودرد بسیار مفید می باشد.

مطالب مرتبط با خواص و فواید سرخالو