برترین های جهان | پورتال جامع موضوعی - مطالب ارسال شده توسط 642

برترین های جهان | پورتال جامع موضوعی - مطالب ارسال شده توسط 642,برترین های جهان پورتال جامع شامل اس ام اس,مقاله,مطالب طنز,اختراعات,ورزش,جوک,طالع بینی,عکس,بیوگرافی,داستان,تعبیرخواب,تغذیه,فال,

طرز تهیه ته چین گوشت خوشمزه

طرز تهیه ته چین گوشت خوشمزه

طرز تهیه ته چین گوشت خوشمزه

مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت

1- گوشت گوسفند = 2000 گرم

2- برنج = 1000 گرم

3- زعفران = 2 گرم

4- ماست ساده کم چرب = 1000 گرم

5- تخم مرغ = 6 عدد

6- روغن = 250 قاشق مرباخوری

7- نمک = به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین گوشت خوشمزه

طرز تهیه ته چین گوشت خوشمزه

در ابتدا گوشت را پخته بطوری که بعد از پخت یک استکان آب اضافه داشته باشد. استخوان های گوشت را جدا کرده و زعفران را همراه با آب جوش حل می کنیم، نصف مقدار محلول زعفران را همراه با کمی نمک و فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ به ماست اضافه کنید و به هم بزنید و گوشت را در ماست بخوابانید

نکته: بهتر است گوشت را روز یا شب قبل در ماست بخوابانیم.

برنج را آبکش کنید و ته یک ظرف نسوز را دو یا سه عدد زرده تخم مرغ همراه با روغن و یک یا دو ملاقه از ماستی که قبلا تهیه کردید و گوشت را در آن خوابانده اید به آن اضافه کنید و دو یا سه کفگیر برنج به این مایه اضافه کنید و مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف کنید و مقداری گوشت روی برنج بچینید و با مقداری برنج روی آن را بپوشانید و در ادامه بقیه گوشت را روی برنج چیده و با بقیه برنج روی گوشت را بپوشانید و برنج را کمی فشار دهید تا فشرده شود و خوب طرح بگیرد و به هم بچسبد آب گوشت را همراه با بقیه زعفران و سه تا چهار قاشق سوپ خوری روغن آب کنید و با اضافیه ماستی که در ظرف مانده است مخلوط کنید این مایه را روی سطح برنج اضافه کنید در ظرف را بسته و ظرف را در فر یا روی اجاق گاز قرار می دهیم و به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت قرار می دهیم تا دم بکشد ( حرارت فر را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید ).

توضیح: این که هر قدر حرارت پخت ملایم تر و مدت طبخ بیشتر تر باشد ته دیگ ، ته چین تر می شود و خوشمزه تر خواهد شد و موقع کشیدن ته چین کمی روغن داغ کرده و روی ته چین اضافه می کنیم ته چین را در صورتی که در ظرف نسوز پختیم به صورت قالبی از ظرف خارج می شود ولی در صورتی که در طرف مسی یا ظرف دیگری تهیه نمودید ظرف را از روی آتش بردارید و در ظرف آب سرد قرار دهید تا کمی خنک شود و در زمان کشیدن به طوری که گوشت و برنج از هم جدا نشود تکه تکه با کفگیر در دیس قرار دهید و این ته دیگ را روی دیس پلو بچینید .

نکته: شما می توانید برای زیبایی ته چین گوشت، روی آن را همراه با زرشک ، گوجه ، لیمو ، فلفل دلمه ای و انواع سبزیجات معطر تزیین کنید.

نوش جان

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه

ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ

برای چهار نفر

1- برنج = یک کیلو گرم

2- زرده تخم ‌مرغ = چهار عدد

3- مرغ متوسط = یک عدد

4- ماست = 750 گرم (معادل یک لیوان)

5- روغن = 350 گرم

6- زعفران ساییده = دو قاشق چایخوری

7- نمک و ادویه = به مقدار مورد نیاز

طرز تهیه ته چین مرغ

در ابتدا گوشت مرغ را همراه با مقدار کمی آب و نمک و ادویجات پخته و زمانی که مرغ کاملا پخته شد و به اندازه یک استکان آب مرغ باقی ماند، آب مرغ را جدا کنید و بعد از بیرون آوردن استخوان های آن، مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید. بعد از خرد کردن مرغ، زعفران را در مقدار کمی آب گرم حل کنید و محلول آب و زعفران را همراه دو زرده تخم مرغ، ماست و به مقدار مورد نیاز نمک و فلفل مخلوط کنید و مرغ پخته شده را حداقل به مدت زمان 3 تا 4 ساعت در مخلوط بدست آمده ماست و زعفران و..  داخل یخچال قرار دهید.

برنج را قبل قرار دهید خیس بخورد و بجوشانید و آبکش نمایید. دو عدد زرده تخم مرغ را همراه با 150 گرم روغن (مایع) و نصف مخلوط ماستو زعفران و... را که مرغ را در آن قرار داده بودید همراه با دو تا سه کفگیر برنج مخلوط کنید و در ته قابلمه ریخته و با ته قاشق آن را منظم صاف کنید. حال مقداری مرغ را به صورت یک لایه نازک روی ته دیگ به صورت منظم بچینید و روی آن را با برنج بپوشانید.به همین ترتیب به صورت لایه لایه ادامه دهید تا مواد اولیه شما به اتمام برسد.

حالا آب مرغ را که از قبل کنار گذاشته اید همراه با یک قاشق چای خوری زعفران مخلوط کنید و روی برنج بریزید.

نکته: سطح روی برنج را با کفگیر کمی فشار دهید تا برنج کمی فشرده شود.

اضافی مخلوط ماست را روی برنج ها ریخته و 3 تا 4 قاشق غذا خوری روغن به آن اضافه کنید و روی سطح برنج بریزید و آن را دم کنید. بعد از گذشت یک ساعت و نیم ته چین شما آماده می باشد. پس از دم کشیدن، سریعا قابلمه را در دیس وارونه کنید تا ته چین شما به صورت شکل قالبی خارج شود. در صورتی ته چین به صورت قالبی خارج نشد، شما می توانید ابتدا آن را با چاقو به چهار قسمت تقسیم کنید و سپس در دیس قرار دهید.

نکته: برخی در زمان پخت ته چین از زرشک نیز در پخت بهره می برند و هم چنین مقداری آبلیمو به مایه ی ماستی اضافه می کنند شما نیز می توانید برای خوشمزگی هر چه بهتر ته چین خود به آن آبلیمو و زرشک اضافه کنید.

نکته: شما می توانید برای زیبایی ته چین مرغ، روی آن را زرشک ، گوجه ، لیمو ، فلفل دلمه ای و انواع سبزیجات معطر تزیین کنید.

نوش جان

صفحات برترین های جهان | پورتال جامع موضوعی - مطالب ارسال شده توسط 642


تعداد صفحات : 170