طرز تهیه قارچ سوخاری

طرز تهیه قارچ سوخاری,آرد ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل ، بیکینگ‌پودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید . آب را به مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید. سیر

طرز تهیه قارچ سوخاری

طرز تهیه قارچ سوخاری

قارچ: نیم کیلو
سیر: ریز شده دو حبه
پیاز: متوسط ریز شده یک عدد
آرد: یک و نیم فنجان
آرد ذرت: یک قاشق سوپ‌خوری
آب: یک و نیم فنجان
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
فلفل: یک پر
پودر کاری: نصف قاشق چای‌خوری
بیکینگ‌پودر پودر: نصف قاشق چای‌خوری
روغن گیاهی
لیمو و جعفری برای تزئین

طرز تهیه

آرد ، آرد ذرت ، نمک ، فلفل ، بیکینگ‌پودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید .

آب را به مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید.

سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن قارچ‌ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ‌ها کاملا با خمیر پوشانده شوند.

در همان حال ، روغن را داخل ماهی‌تابه داغ کنید . قارچ‌ها را درون ماهی‌تابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلایی - قهوه‌ای شوند.

قبل از سرو کردن ، قارچ‌ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آن‌ها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید.

مطالب مرتبط با طرز تهیه قارچ سوخاری