آموزش و طرز تهیه نان گیسو

آموزش و طرز تهیه نان گیسو,آموزش درست کردن نان گیسو - طرز تهیه نان گیسو - روش پخت نان گیسو - مواد مورد نیاز آرد: حدود 500 گرم نمک: یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری خمیر

آموزش و طرز تهیه نان گیسو

طرز تهیه نان گیسو

نان گیسو

مواد مورد نیاز برای نان گیسو
آرد: حدود 500 گرم

نمک: یک قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

خمیرمایه: 2 قاشق چای‌خوری

شکر: یک قاشق چای‌خوری

آب گرم: یک و یک‌چهارم پیمانه (300میلی‌لیتر)

پنیر پارمزان رنده شده: یک‌چهارم پیمانه

نمک درشت: برای روی نان به مقدار لازم

روغن زیتون: 4 قاشق سوپ‌خوری

زرده تخم‌مرغ: یک عدد

شیر: یک قاشق سوپ‌خوری

کنجد: برای روی نان به میزان لازم


 طرز تهیه نان گیسو
آرد را در ظرفی ریخته،‌ نمک و فلفل آن را اضافه کنید، سپس همه مواد را الک کنید، شکر و پودرخمیر مایه فوری را به آن بیفزایید.
وسط این مخلوط را گود کرده، پنیر پارمزان و روغن زیتون را اضافه کنید.
با آب گرم آن را خمیر کنید، طوری که خمیر نرمی به دست آید. در صورت نیاز می‌توانید کمی دیگر آب اضافه کنید.
خمیر را روی سطح آردپاشی شده به مدت 8 تا 10دقیقه ورز دهید تا نرم و کشدار شود.
خمیر را به 3قسمت مساوی تقسیم کرده، هرقسمت را به شکل نوارهایی بلند درآورید. سر هر نوار را با کمی ‌آب مرطوب کرده، آنها را به هم بچسبانید و به صورت گیس‌باف ببافید. سپس انتهای خمیر را نیز با کمی مرطوب کردن به هم چسبانده، اضافه آن را جدا کنید.
خمیر بافته شده را در سینی چرب شده مخصوص فر گذاشته، روی آن را بپوشانید و در جای نسبتا گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود و پف کند.
بعد از استراحت، زرده تخم‌مرغ را با شیر مخلوط کرده و با برس به آرامی روی بافت‌های خمیر بمالید. رویش را کنجد و نمک درشت بپاشید و در فر از پیش گرم شده و با حرارت 200درجه سانتی‌گراد به مدت 10دقیقه قرار دهید. سپس دمای فر را تا 180درجه سانتی‌گراد کاهش داده و حدود 20دقیقه دیگر آن را بپزید تا زمانی که نان پف کند و داخل آن پوک شود.

نوش جان

منبع : مرجع آشپزی طلایی

مطالب مرتبط با آموزش و طرز تهیه نان گیسو