لازانیا
مواد لازم مورد نیاز لازانیا برای 6 نفر :
نوار لازانیا = 400 گرم
سوسیس ریز خرد شده = 200 گرم
ژامبون ریز خرد شده = 100 گرم
قارچ خلال شده = 5-6 عدد متوسط
فلفل دلمه ای ریز خرد شده = یک عدد کوچک
مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده = روی هم 100 گرم
پیاز ریز خرد شده = یک عدد متوسط
گوجه فرنگی = دو عدد میکس شده
اورگانو ، فلفل سیاه =به مقدار لازم
سس گوجه فرنگی = به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده و ورقه ای = به مقدار لازم
سس سفید مخصوص = یک استکان
طرز تهیه لازانیا :
در ظرف نسبتا بزرگی تا دو سوم آب ، همراه با یک قاشق چای خوری نمک و مقداری روغن مایع به آن اضافه کنید. بعد نوار های لازانیا را یکی یکی و با دقت داخل آب در حال جوش قرار دهید و بعد از 8 تا 10 دقیقه آب کش کنید .
نکته : موقع آبکش کردن حتما کمی آب سرد روی نوار های لازانیا باز کنید . تا حرارت داخل نوارهای لازانیا باعث خمیر شدن آن در زمان پخت نشود .
در ظرفی مقداری روغن بریزید بعد به ترتیب این مواد را اضافه کنید :
پیاز ریز خرد شده، 3 تا 5 دقیقه بعد سوسیس ریز خرد شده ، بعد از 5 دقیقه مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده، بعد از اضافه کردن مخلوط سویا و گوشت چرخ کرده به دلیل خاصیت جذب سریع روغن توسط سویا، نیاز دارید تا کمی روغن به تابه خود اضافه کنید . بعد از تغییر رنگ کامل مواد قارچ را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کمی رنگش عوض شود ( بهتر است زیاد سرخ نشود ) و در آخر ژامبون را همراه فلفل دلمه ای خرد شده به مواد اضافه کنید . 2 تا 3 دقیقه بعد گوجه فرنگی های میکس شده را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این مرحله می توانید کمی فلفل سیاه و اورگانو نیز به مایع لازانیا اضافه کنید تا لازانیای شما خوش طمع تر شود. وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند شعله را خاموش کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند .
کف و دیواره های یک ظرف ( ترجیحا پیرکس) را با مقدار خیلی کمی روغن چرب کنید تا نوارهای لازانیا در آخر پخت به راحتی از ظرف جدا شوند . بعد کف ظرف را یک لایه نوار لازانیا بپوشانید و روی آن را یک لایه خیلی نازک سس گوجه فرنگی بریزید و با مایع لازانیا که اکنون کمی سرد شده است ، بپوشانید ، بعد روی مواد را اورگانو بپاشید ، یک لایه کامل پنیر پیتزا رنده شده بریزید ( طوری که تمام سطح مواد پوشیده شود ) و بعد دوباره یک لایه نوار لازانیا قرار دهید و همین مراحل را تکرار کنید تا نوارتان تمام شود ! یا مایع لازانیا و یا فضای ظرف !!
در آخر هم با سس سفید مخصوص کل سطح لازانیا را کامل بپوشانید و یک لایه پنیر پیتزای رنده شده بپاشید و در آخر هم سطح ظرف را با پنیر پیتزای ورقه ای بپوشانید .
نوش جان