طرز تهیه نان باگت در فر

طرز تهیه نان باگت در فر, نان باگت - پیش غذا - طرز تهیه نان باگت - نان باگت در فر - پخت نان باگت - پخت نان باگت در منزل -طرز تهیه نان باگت در منزل -مواد مورد نیاز برای تهیه نان باگت آرد

طرز تهیه نان باگت در فر

نان باگت

نان باگت

مواد مورد نیاز برای تهیه نان باگت

آرد : ۴.۵ لیوان

شیر : ۱ لیوان

آب : ۲/۱ لیوان

کره :۴/۱ لیوان

مایه خمیر : ۱ قاشق غذاخوری

شکر :۲ قاشق غذاخوری

نمک: ۱.۵ قاشق چایخوری

تخم مرغ : ۱ عدد


طرز تهیه نان باگت
ابتدا تهیه نان باگت شیر و آب و کره را مخلوط کره و روی شعله می گذاریم تا بجوشد سپس اجازه می دهیم خنک شود.
در ظرف بزرگی نصف آرد ، مایه خمیر ، نمک و شکر را مخلوط کرده و سپس مخلوط شیر را اضافه می کنیم
بعد تخم مرغ .
آرد باقیمانده را کم کم اضافه کرده تا خمیر آماده شود.
۸ دقیقه ورز میدیم.
خمیر را ۱۵ دقیقه استراحت می دیم.
بعد به چند قسمت تقسیم میکنیم. خمیر ها را به شکل بیضی باز میکنیم و رول میکنیم. در سینی چرب شده ۱ الی ۱.۵ ساعت استراحت می دیم تا حجمشون ۲ برابر بشه.
در فر گرم شده قرار می دهیم. با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد/ ۱۰ - ۱۲ دقیقه
می تونیم برای رومال از تخم مرغ و کنجد استفاده کنیم.
نکته: زمان پخت بسته به گرمای فر متفاوت است. روی نان ها که تغییر رنگ داد نان آماده است.
همیشه یک کاسه آب برای پخت بهتر نان در کف فر قرار دهید.

نوش جان

منبع : مرجع آشپزی طلایی

پیوند به بیرون:

نان باگت - ویکی پدیا

مطالب مرتبط با طرز تهیه نان باگت در فر