نان خرمایی
مواد لازم برای نان خرمایی:
آرد سفید : 500گرم
کره ی گیاهی : 250 گرم
ماست : 250 گرم
نمک : 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری
خرمای بدون هسته : 500گرم
پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد : از هر کدام 2قاشق غذاخوری
دارچین : 1 قاشق چای خوری
زعفران آب شده : 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه نان خرمایی:
ابتدا خرماهای بدن هسته را چرخ یا له کنید. کره را کمی روی حرارت آب کنید. ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید. آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.خمیر را خوب ورز دهید.
خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهید. بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.
شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.
نوش جان
منبع : مرجع آشپزی طلایی