طرز تهیه نان خرمایی خوشمزه

طرز تهیه نان خرمایی خوشمزه,نان خرمایی مواد لازم برای نان خرمایی آرد سفید : 500گرم کره ی گیاهی : 250 گرم ماست : 250 گرم نمک : 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری خرمای بدون هست

طرز تهیه نان خرمایی خوشمزه

طرز تهیه نان خرمایی
نان خرمایی

مواد لازم برای نان خرمایی:

آرد سفید : 500گرم

کره ی گیاهی : 250 گرم

ماست : 250 گرم

نمک : 1 قاشق چای خوری

بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری

خرمای بدون هسته : 500گرم

پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد : از هر کدام 2قاشق غذاخوری

دارچین : 1 قاشق چای خوری

زعفران آب شده : 1 قاشق مرباخوری


طرز تهیه نان خرمایی:
ابتدا خرماهای بدن هسته را چرخ یا له کنید. کره را کمی روی حرارت آب کنید. ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره ی آب شده مخلوط کنید. آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.خمیر را خوب ورز دهید.
خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال(جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت 2-5/1 ساعت قرار دهید. بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.
شیرینی ها را در سینی فر چیده و به مدت 25-20 دقیقه، در درجه حرارت 340 درجه فارنهایت یا 170 درجه سانتیگراد در طبقه ی وسط فر قرار دهید. در ضمن می توانید پودر مغز گردو و بادام و پسته را با خرما و دارچین مخلوط کنید و در وسط نان خرمایی قرار دهید و روی آنها را کنجد بپاشید.

نوش جان

منبع : مرجع آشپزی طلایی

مطالب مرتبط با طرز تهیه نان خرمایی خوشمزه