طرز تهیه کنتاکی مرغ ( KFC )

طرز تهیه کنتاکی مرغ ( KFC ),کنتاکی مرغ ( KFC ): مواد مورد نیاز برای برای تهیه کنتاکی مرغ- سینه و ران مرغ (از هر کدام ۳ قطعه)- آرد سوخاری به مقدار لازم- ۲عدد تخم مرغ زده شده،-

طرز تهیه کنتاکی مرغ ( KFC )

طرز تهیه کنتاکی مرغ ( KFC )

کنتاکی مرغ ( KFC )

مواد مورد نیاز برای برای تهیه کنتاکی مرغ

1- سینه و ران مرغ (از هر کدام ۳ قطعه)

2- آرد سوخاری به مقدار لازم

3- ۲عدد تخم مرغ زده شده،

4- نصف لیوان شیرخشک نیدو

5- یک لیوان آرد سفید

6- روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه کنتاکی مرغ ( KFC )

در ابتدا ران و سینه مرغ را به مدت زمان ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید و در زمان پختن به آن کمی نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید. آرد سفید را همراه با پودر شیرخشک مخلوط کنید قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطوح مرغ به آرد و پودر شیر خشک آغشته شود.

نکته: باید مرغ شما مقداری مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد.

مرغ ها را ابتدا در تخم مرغ هم زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود.

نکته: این کار را چند مرتبه ( دو یا سه بار) انجام دهید تا مرغ ها خوب به آرد سوخاری آغشته شود.

سرخ کن یا ماهی تابه را قرار دهید تا روغن درون آن، خوب داغ شود زمانی که خوب داغ شد، مرغ ها را به آن اضافه کنید.
پس از پخت، مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده ، قارچ ، فلفل دلمه ای و انواع سبزیجات تزئین کنید.

نوش جان

مطالب مرتبط با طرز تهیه کنتاکی مرغ ( KFC )