سالاد فنجانی چند لایه
مواد لازم جهت تهیه سالاد فنجانی چند لایه
مقدار کمی روغن مایع یا اسپری مخصوص برای کف قالب
ماهی تن-یا ماهی دودی نمک گرفته - ریز خرد شده=3/4 پیمانه
پیازچه ریز خرد شده=1/4 فنجان
فلفل دلمه زرد خرد شده=1/2 فنجان
گوجه فرنگی دانه گرفته خرد شده=1 و 3/1 فنجان
پیاز خرد شده=4/1 فنجان
خیار خرد شده=2 فنجام
سس لیمو
طرز تهیه سالاد فنجانی چند لایه:
چهار فنجان یا کاسه گرد را با اندکی روغن مایع یا اسپری چرب کنید. مواد را جداگانه به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده، به ترتیب زیر و لایه لایه در فنجانها قرار دهید: ماهی، پیازچه، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پیاز و خیار. روی آن را با پوشش نایلونی بپوشانید و مواد را به کمک یک قوطی کنسرو که اندکی از قالب کوچکتر باشد، محکم به داخل قالب فشار دهید.
برای سرو، قالبها را در 4 بشقاب برگردانید، فنجان ها را با احتیاط بردارید و سس را روی آن داده، سرو کنید.
طرز تهیه سس:
دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون، 2 قاشق چای خوری پوست لیموی ریز رنده شده، 2 قاشق سوپ خوری آب لیمو، ½ قاشق چای خوری شکر، ¼ ق.چ. نمک و کمی سس تند را داخل یک ظرف درب دار-مانند ظرف ترشی یا خیارشور- میریزیم، خوب تکان میدهیم و قبل از سرو روی سالادها میریزیم.
نوش جان
منبع : مرجع آشپزی طلایی