امروز در سایت برترین های جهان، طرز تهیه سوپ اسفناج را اماده کرده ایم تا پایان با ما همراه باشید.
سوپ اسفناج
مواد لازم برای سوپ اسفناج
1- کره = 50 گرم
2- سیر = 2 حبه، کاملا ریز شود.
3- پیاز متوسط = یک عدد، کاملا ریز شود.
4- شیر = دو ونیم پیمانه
5- سیب زمینی متوسط = 2 عدد، به قطعات درشت خرد شود.
6- اسفناج تازه = یک کیلو خوب شسته و درشت خرد شود.
7- آب مرغ یا سبزیجات = 2 پیمانه
8- پوست رنده شده نصف یک لیمو
9- خامه = سه قاشق غذا خوری
طرز تهیه سوپ اسفناج
در ابتدا کره را درون قابلمه ای روی حرارت قرار دهید و سیر و پیاز را به مدت پنج تا شش دقیقه تفت دهید و سیب زمینی را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه دیگر آنها را تفت دهید. آب مرغ یا سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید و هشت تا ده دقیقه آنها را روی حرارت کم بگذارید تا سیب زمینی های شما خوب پخته شود. شیر را اضافه کنید و قرار دهید جوش بیاید.در این مرحله ی پخت نیمی از اسفناج ها را با پوست رنده شده ی لیمو را به قابلمه اضافه کنید و درب ظرف را گذاشته تا جوش آید و اسفناج ها به خوبی پخته شوند.
بعد از گذشت پانزده دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و به مدت 5 دقیقه صبور باشید تا کمی خنک شود. پس از خنک شدن ، سوپ را درون دستگاه غذاساز بریزید و نیمه دیگر اسفناج ها را به آن اضافه کنید و آنها را پوره کنید.
نکته: در این روش، مزه تازه اسفناج و رنگ سوپ نیز سبز روشن و شفاف می ماند.این سوپ را می توان به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کرد و به هنگام مصرف آن را درون مایکروویو یا چند ساعت درون یخچال قرار داد تا از حالت انجماد خارج شود. البته در این حالت ممکن است سوپ تازگی و شادابی اولیه خود را از دست داده باشد اما طعم و رنگ آن تغییری نخواهد کرد.
به مقدار دلخواه به سوپ نمک و فلفل اضافه کنید، درون کاسه های مورد نظر بریزید و روی آن ها را با خامه تزیین کنید و سرو کنید.
امیدواریم با تهیه این غذای خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید ، برای همراهی ما می توانید نظرات خود را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید.
تهیه در گروه آشپزی برترین های جهان
نوش جان