طرز تهیه نان سیر و جعفری

طرز تهیه نان سیر و جعفری,طرز تهیه نان سیر و جعفری - آموزش درست کردن نان سیر و جعفری - مواد لازم برای تهیه نان سیر و جعفری - مواد لازم برای نان سیر نان تست :به مقدار لازم کره:250گرم پنير

طرز تهیه نان سیر و جعفری

نان سیری

نان سیر

مواد لازم برای نان سیر

نان تست :به مقدار لازم

کره:250گرم

پنير موزارلا رنده شده:به میزان لازم

مايونز:به میزان لازم

سير رنده شده ريز:نصف یک سیر کامل

روغن زیتون:یک چهارم فنجان

جعفری خرد شده:به میزان لازم

زیره آسیاب شده :کمی

نمک و فلفل:به میزان لازم


طرز تهیه نان سیر و جعفری
ابتدا سیرها را در روغن زیتون کمی تفت دهید(اما مواظب باشید سیرها قهوه ای نشود)بعد از آنکه خنک شد با سایر مواد(بغیر از نان) در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط کنید و سپس با قاشق روی هر کدام از نانها بکشید.
نانها را در سيني فر چيده سپس سيني را به مدت 7 دقيقه در فر بگذاريد تا نانها با حرارت 165 درجه سانتيگراد با حرارت بالا بپزد.
نکته:به جای نان تست از نان باگت هم می توانید استفاده کنید,آنها را به صورت حلقه ای برش بزنید و مواد را روی آن قرار دهید.
از اين نان مي توانيد به عنوان پيش غذا استفاده کنید.
استفاده از سبزیجات معطر در این پیش غذا بستگی به سلیقه هر فرد دارد برخی آنرا بدون سبزیجات و فقط با مایونز و پودر سیر و پنیر تهیه می کنند و برخی علاوه بر مواد بالا پونه,نعنا و فلفل دلمه ای خرد شده نیز اضافه می کنند.میزان مواد نیز بستگی به ذائقه افراد دارد اگر دوست دارید کمی تند تر شود فلفل آنرا بیشتر کنید.

نوش جان

منبع : مرجع آشپزی طلایی

مطالب مرتبط با طرز تهیه نان سیر و جعفری