طرز تهیه آش رشته خوشمزه

طرز تهیه آش رشته خوشمزه,آموزش طرز تهیه آش رشته مواد لازم برای تهیه آش رشته 1-رشته مخصوص آش = 400 گرم 2- سبزی آش = ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز ) 1 کیلو 3- نخود و لوبیا و عدس

طرز تهیه آش رشته خوشمزه

آموزش طرز تهیه آش رشته

آموزش طرز تهیه آش رشته

مواد لازم برای تهیه آش رشته

1-رشته مخصوص آش = 400 گرم

2- سبزی آش  = ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز ) 1 کیلو

3- نخود و لوبیا و عدس = ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی ) 450 گرم

4- نعناع خشک = 4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم

5- پیاز متوسط = 4 عدد

6- کشک ساییده غلیظ = 2 لیوان

7- آرد = 2 قاشق

8- روغن = به میزان لازم

9- نمک و فلفل = به مقدار کافی

طرز تهیه آش رشته:

نخود و لوبیا چیتی را از شب قبل در اب خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید.

نکته : برای از بین بردن نفخ حبوبات این کار لازم است .

در قابلمه ای بزرگ 3- 5 لیوان آب ریخته و سپس نخود و لوبیا چیتی را به آن اضافه کنید و روی حرارت نیمه ملایم قرار دهید تا نیم پز شود ( کمی نرم شود ) سپس عدس را به آن اضافه کنید.

پیاز و سیر (سیر اختیاری می باشد و تنها برای خوش طعم تر شدن آش به آن اضافه کنید) را خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند ، یک ساعت پس از ریختن عدس نصف پیاز و سیر داغ را به حبوبات آش اضافه کنید ، سبزی آش را خرد کنید و هم زمان با ریختن سیر و پیاز سبزی ها را نیز به آن اضافه کنید سپس بگذارید تا مواد خوب پخته شود.

نکته : در قابلمه را نگذارید تا رنگ طبیعی سبزیجات باقی بماند و رنگ طبیعی خود را از دست ندهد.

پس از چند ساعت ( بسته به نوع حرارت ، دما و نوع مواد زمان پخت متغیر می باشد ) که آش با حرارت ملایم جا افتاد می توانید رشته های آش را اضافه کنید.

پس از گذشت 20 دقیقه کشک ، نمک و فلفل را به ان اضافه کنید و کمی به هم بزنید اما مراقب این باشید که رشته ها له نشوند ، 5 دقیقه پس از اضافه کردن کشک آش را از روی حرارت بردارید.

نکته : بیشتر از این زمان موجب ته گرفتن آش می شود.

پس از پخت آش رشته را در ظرف ریخه و با نعناعو پیاز داغ و کشک و همرا باسلیقه خود آش را تزئین کنید.

نکته : در صورت نیاز آب جوش را کم کم در مراحل پخت می توانید به آش اضافه کنید .

طرز تهیه نعناع داغ:

برای تهیه نعناع داغ ابتدا درون ماهی تابه روغن ریخته و آن را گرم کنید و سپس نعناع خشک را به آن اضافه کنید کمی ان را تفت دهید و سریع از روی شعله بردارید تا سیاه نگردد.

نکته : به دلیل وجود نمک در رشته قبل از اضافه کردن نمک آش را تست کنید.

تهیه در گروه آشپزی برترین های جهان

نوش جان

مطالب مرتبط با طرز تهیه آش رشته خوشمزه