سالاد پانزانلا
مواد مورد نیاز جهت تهیه سالاد پانزانلا
نان برش خورده فانتزی = 6 لیوان
گوجه فرنگی = درشت 4 عدد بزرگ
پیاز قرمز = یک عدد متوسط
روغن زیتون = یک سوم لیوان
سرکه سفید = 3 قاشق غذاخوری
سیر له شده = 3 قاشق مرباخوری
فلفل دلمه ای(ترجیح ازرد) = 3 عدد متوسط
خیار = یک عدد ( بزرگ)
جعفری خرد شده = یک سوم لیوان
نمک و فلفل به میزان کافی
طرز تهیه سالاد پانزانلا:
فر را روی درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. سینی را با کاغذ فویل بپوشانید و نان های برش زده را روی سینی قرار دهید و به مدت 12 دقیقه در فر قرار دهید. گوجه فرنگی را به قطعات کوچک خرد کنید، پیازها را نازک برش بزنید و با روغن، سرکه، سیر، نمک و فلفل مخلوط کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه بماند. دانه های فلفل دلمه ای را در بیاورید و به شکل چهارگوش ببرید و به همراه خیار خرد شده و جعفری به مواد گوجه اضافه کنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه بماند تا طعم های مواد مختلف با هم مخلوط شود. قبل از سرو سالاد، نان های تست را به سالاد اضافه کنید.
نوش جان
منبع : مرجع آشپزی طلایی