نان قندی
موا لازم برای تهیه نان قندی
آرد سفید=200 گرم
آرد برنج=175 گرم
روغن جامد=175 گرم
پودر قند=150 گرم
سفیده تخم مرغ=1 عدد
زرده تخم مرغ=2 عدد
هل=2/1 قاشق چایخوری
شیر یا گلاب=به اندازه لازم
طرز تهیه نان قندی
روغن را با پودر قند کاملا بزنید تا حجم آن دو برابر شود.بعد سفیده تخم مرغ و سپس زرده ها را اضافه کنید. سپس هل را اضافه کنید و آرد سفید و آرد برنج را به هم آمیخته و به مخلوط اضافه کنید.
در صورتیکه خمیر خشک شد از شیر یا گلاب استفاده کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکنواختی بدست آید.سپس از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و به شکل چشم درآورید و روی آن مهر بزنید تا شکل بگیرد.برای تزئین می توان از خلال پسته استفاده کرد. بعد آن را به مدت 7 تا 8 دقیقه با درجه حرارت 175 در فر بگذارید تا طلایی شود. این شیرینی را می توان به مدت سه ماه در جای خشک و درون ظرف درب دار نگهداری کرد.نگهداری در یخچال ضروری نیست.
نوش جان
منبع : مرجع آشپزی طلایی