انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 5

انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 5,انواع پیش غذا - پیش غذا فانتزی - پیش غذا خوشمزه - پیش غذا های مجلسی - پیش غذا برای مهمانی - پیش غذا جدید , ساده , ایرانی , برای تولد و ...

طرز تهیه نان قندی خوشمزه در منزل

نان قندینان قندی

موا لازم برای تهیه نان قندی

آرد سفید=200 گرم
آرد برنج=175 گرم
روغن جامد=175 گرم
پودر قند=150 گرم
سفیده تخم مرغ=1 عدد
زرده تخم مرغ=2 عدد
هل=2/1 قاشق چایخوری
شیر یا گلاب=به اندازه لازم


طرز تهیه نان قندی
روغن را با پودر قند کاملا بزنید تا حجم آن دو برابر شود.بعد سفیده تخم مرغ و سپس زرده ها را اضافه کنید. سپس هل را اضافه کنید و آرد سفید و آرد برنج را به هم آمیخته و به مخلوط اضافه کنید.

در صورتیکه خمیر خشک شد از شیر یا گلاب استفاده کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکنواختی بدست آید.سپس از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و به شکل چشم درآورید و روی آن مهر بزنید تا شکل بگیرد.برای تزئین می توان از خلال پسته استفاده کرد. بعد آن را به مدت 7 تا 8 دقیقه با درجه حرارت 175 در فر بگذارید تا طلایی شود. این شیرینی را می توان به مدت سه ماه در جای خشک و درون ظرف درب دار نگهداری کرد.نگهداری در یخچال ضروری نیست.

نوش جان

منبع : مرجع آشپزی طلایی

طرز تهیه شیرینی نان بادامی خوشمزه

نان بادامی , سایت آشپزی

نان بادامی

مواد مورد نیاز برای تهیه نان بادامی

آرد=250 گرم
روغن جامد=150 گرم(و یا کره 200 گرم)
زرده تخم مرغ=1 عدد
پودر بادام=125 گرم
وانیل=4/1 قاشق مرباخوری
پودر قند=150 گرم
سفیده تخم مرغ=1 عدد

طرز تهیه نان بادامی
برای تهیه شیرینی نان بادامی روغن جامد،پودر قند،وانیل و زرده تخم مرغ را در کاسه ای بریزید و بزنید تا کرم لطیفی بدست آید؛آرد را روی مایه الک کنید و با قاشق هم بزنید سپس با دست مالش دهید تا به شکل خمیر درآید. پودر بادام را اضافه کنید و ورز دهید تا خمیری نرم و یکنواخت بدست آید. خمیر را در کیسه پلاستیکی بریزید و در آن را ببندید و بگذارید به مدت 4 تا 5 ساعت استراحت کند.

سینی شیرینی پزی را چرب کنید. فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر روی میز پهن کنید. با هر نوع قالب که دوست دارید خمیر را قالب بزنید و درون سینی شیرینی پزی بچینید. با قلم مو ،سفیده تخم مرغ را روی نانها بمالید و یک نیمه بادام روی آنها بگذارید(می توانید خلال بادام بگذارید)سینی شیرینی پزی را روی سومین طبقه از فر که 15 دقیقه قبل روشن کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید. پس از 15 دقیقه شیرینی ها را که طلایی شده اند از فر بیرون بیارید و پس از سرد شدن در ظرف بچینید.

نوش جان

منبع : مرجع آشپزی طلایی

صفحات انواع پیش غذا فانتزی و خوشمزه - 5


تعداد صفحات : 10